Adventní víkendy plné zábavy ve společnosti legendárních hraček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventní víkendy plné zábavy ve společnosti legendárních hraček

Ikonická dokonalá panenka Barbie a její kamarádky, strašidelně stylové příšerky z Monster High, dechberoucí rychlá auta ze stáje Hot Wheels či roztomilá modrá Mašinka Tomáš – oblíbené hračky, které již léta baví děti po celém světě. A nyní je můžete všechny potkat na jednom místě a některé z nich dokonce v životní velikosti… Od 5. do 23. prosince se obchodní centrum Šestka promění v opravdový ráj pro všechny děti i hravé dospěláky. Nepřeberné množství hraček, se kterými si budou moci hrát v připravených hernách, obohatí čtení pohádek, filmové projekce a spousta soutěží o pohádkové ceny.

Pro ty nejmenší je určený dětský koutek s oblíbenou Mašinkou Tomášem a jejími kamarády z železničního depa na ostrově Sodor. Malé slečny si budou moci v hernách vybrat z nepřeberného množství panenek. Od oblíbené panenky Barbie a jejích kamarádek, tajuplných příšerek z Monster High, až po děti známých pohádkových postav, například dcery Sněhurky, z elitní pohádkové školy Ever After High. A své oblíbené panenky budou moci potkat i v životní velikosti.

A pokud máte doma kluka, pošlete ho, ať si i s tatínkem zazávodí na autodromu Hotwheels, zalétá si s Práškem z oblíbeného filmu Letadla, zaburácí s Bleskem McQueenem a na závěr se můžou všichni společně vyřádit v BOOMco herně. „BOOMco herna bude v našich podmínkách skutečně unikátní. K dispozici máme množství blasterů a šipek a v herně nechybí ani terénní překážky,“ popisuje Leoš Pajer, marketingový manažer OC Šestka. „Pro ty, kteří budou chtít změřit síly v týmech, máme připravenou i možnost zarezervovat si hernu jen pro sebe,“ dodává.

A zatímco si děti budou hrát v některé z mnoha heren, vy si můžete odpočinout ve speciální relax zóně pro maminky nebo občerstvit tělo i ducha ve Scrabble playcafé.

Všechny hračky si budete moci samozřejmě i zakoupit, nebo je třeba vyhrát v některé z mnoha soutěží, které poběží každý víkend.  Připravená je i oblíbená malířská soutěž. Její průběh, hlasování i výsledky budou k dispozici na Facebooku tohoto oblíbeného pražského centra.

 

Další informace k programu v OC Šestka na www.oc-sestka.cz a na www.facebook.com/ocsestka.

Vánoce s Mattelem

Každý víkend od 5.12. do 23.12. vždy od pátku do neděle včetně prodlouženého víkendu před Vánocemi v čase od 10.00 - 19.00 hod.

5. 12. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře