ČARODĚJNICE NA LADRONCE chystají spoustu novinek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

ČARODĚJNICE NA LADRONCE chystají spoustu novinek

Největší a nejoblíbenější čarodějnický rej u nás se koná tradičně ve čtvrtek 30. dubna v parku Ladronka v Praze 6. Letos poprvé začínají ČARODĚJNICE NA LANDRONCE už v 10:30. Hvězdou oslav je v letošním roce skupina Buty. Vstup zůstává zdarma. Náš portál Kamsdětmi je letos hrdým mediálním partnerem akce.

 

"Městská část Praha 6 pořádá už 10. ročník Čarodějnic na Ladronce. Pálení čarodějnic spojené s bohatým programem prošlo za uplynulou dekádu velkým vývojem. A nejen proto, že se letos koná jubilejní ročník, přinášíme hned několik novinek," zve na akci Roman Mejstřík, radní Prahy 6.

Připravená je spousta soutěží pro zájemce všeho věku. Pro malé i velké čarodějky a čaroděje v maskách proběhnou populární Miss Čarodějnice nebo závody Čarodějnice na kolečkách. Pro všechny tu bude výtvarná soutěž Vyrob si svou čarodějnici. Novinkou mezi soutěžemi je obcházení workshopových stanovišť a plnění sportovních, hudebních nebo výtvarných úkolů. Mezi workshopy bude z čeho vybírat. Bude jich totiž mnohem více, než minulá léta.

 

Nově připravené je také Design City, kde si zájemci koupí např. originální autorské šperky, hračky, oblečení, doplňky nebo třeba designové nádobí.

Milovníky divadla určitě potěší Divadelní stan, další novinka, kde se budou během dne střídat loutková i hraná představení.

Návštěvníci samozřejmě nepřijdou o opékání špekáčků. Prvních tisíc návštěvníků navíc dostane buřt zdarma, k dispozici budou i napichovadla.

 

 

Večer na pódiu vystoupí En.dru, který pobaví děti i dospělé. Těšit se můžete na kombinaci beatboxu, zpěvu a kouzel s looperem. Třešničkou na čarodějném dortu bude však první letošní velký koncert známé skupiny Buty. Představí své nové album, ale nevynechají ani staré známé hity.

Den plný čar a kouzel zakončí ve 20:00 velký ohňostroj.

 

Více informací naleznete na www.carodejnicenaladronce.cz.

 

 

25. 4. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře