Experimentální malování pro nejmenší v Galerii GUD | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Experimentální malování pro nejmenší v Galerii GUD

Galerie umění pro děti GUD připravila na únor zajímavý program pro nejmenší. S výtvarnicí Ivonou Danziger se děti ocitnou ve světě experimentálního malování, a to každou středu od 9.30 hodin. Vybírat si mohou z těchto témat: Roční období zima, Trochu malování o lásce, Svět pod vodou a Malujeme křídla.

ROČNÍ OBDOBÍ ZIMA - 4. února

Proč sníh studí a kde se bere? Kdo to je sněhulák a co potřebujeme na jeho nos? Děti zkusí malovat sněhovou vločku, jako by byla zvětšena mikroskopem, a vyzkouší si novou techniku pozadí pomocí válečku.

 

TROCHU MALOVÁNÍ O LÁSCE - 11. února

Co je symbol lásky a co znamená mít rád? Jakou barvu má srdíčko? Malovat se bude pomocí folie, která se obtiskává na papír jako razítko a dobarvuje pomocí štětce.

 

SVĚT POD VODOU - 18. února

Źivot ve vodách u nás a v dalekém oceánu. Jak mluví ryba? Proč chodí rak pozadu? Namaluj si svého vodního živočicha. Děti budou malovat chobotnice, mořské koníky a kraby, učit se míchat novou barvu a mluvit jako ryby.

 

MALUJEME KŘÍDLA - 25. února

Kdo umí létat a co k tomu potřebuje, malovat se budou křídla motýlům, křídla ptáčkům a vybarvovat páva. Děti budou používat houbičky, prsty a mnoho barev, aby vytvořili toho nejkrásnějšího motýlka.

 

Tento program Galerie umění pro děti GUD s Ivonou Danziger je vhodný pro děti od 1,5 do 4 let, je koncipován pro jednotlivce i mateřské školy. Vstupné činí 170,- Kč na osobu. Více informací najdete na www.galeriegud.cz nebo na tel. 732 623 862.

Pozor - kapacita max. 8 osob, rezervace předem na [email protected]!

 

26. 1. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře