Horký víkend je před námi. Už víte kam s dětmi? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Horký víkend je před námi. Už víte kam s dětmi?

Máme před sebou první červencový, a ještě k tomu, prodloužený víkend. My vám tentokrát přinášíme tipy kam s dětmi na výlet, kde se schováte před horkem a ještě se pobavíte. A cestou se můžete zajet třeba vykoupat. Mimochodem tipy na koupaliště, i přírodní, na našem webu najdete také.

 

Jak se rodí chleba vám v sobotu ukážou v přírodním zážitkovém parku Zeměráj v Kovářově nedalekopřehrady Orlík. Spolu s jejími obyvateli si můžete umlít mouku z různých druhů obilných zrn, připravit těsto a upéct chleba v hliněné peci. Zjistíte, kolik přísloví, zvyků a lidových pověr se ke chlebu váže a také to, že podle krájeného chleba je možné vyčíst mnoho o povaze lidí i celé domácnosti. A nezapomeňte se jít podívat na místní Vodní hrátky. Krásně se tam ochladíte a děti si užijí…

Zámecký park v Loučeni je určitě místem, kde bude chládek a ještě k tomu, tam budou v sobotu slavit Narozeniny zámeckých labyrintů. Slavnostní program bude zahájen rytířským turnajem. Nebude ovšem chybět ani pohádka pro děti, tedy vlastně rovnou dvě, ani tancování, soutěže a bubnování v kruhu a co by to bylo za oslavu bez dortu? Na závěr programu se můžete těšit na jeho krájení. 

 

Přímo u vody, tedy na řece Otavě, se budou od pátku konat Hrátky na Otavě v Písku. A na co se můžete těšit? Třeba na lanovou dráhu přes řeku Otavu, sportovní aktivity na řece, koncerty a workshopy na břehu Otavy, vodní zorbing, mega skákací hrad a lezeckou stěnu pro nejmenší. A to rozhodně není všechno. Program bude nabitý celý týden!

 

Další naše pozvánka míří na hory, zveme vás na Den zubačky v Tanvaldu. Těšit se můžete na parní i ozubnicové vlaky, kterými se můžete svést. Historický autobus vás zaveze do horské osady Jizerka nebo do Příchovic do areálu u Čápa. Centrem oslav bude železniční stanice Kořenov, kde na vás i děti čeká bohatý doprovodný program.  Kdo má rád vlaky, určitě tady nesmí chybět! ¨

 

A pokud se budete chtít před teplem skrýt úplně, můžete zajít do Národního technického muzea. V neděle tady slaví výročí založení a k této příležitosti mají snížené vstupné a to 50,- na osobu.  Návštěva určitě stojí za to!

 

Pokud jste si nevybrali, určitě si vyberete na našem webu.

 

Hezký začátek prázdnin vám přejí maminky z redakce Kam s dětmi 

1. 7. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře