Běhej lesy Lednice mění svůj termín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běhej lesy Lednice mění svůj termín

BĚHEJ LESY LEDNICE MĚNÍ TERMÍN KVŮLI NEJISTÉ SITUACI. POBĚŽÍ SE 10.7.2021.

Sezony už se nemohli dočkat. Vůně jara, lesa a závodní atmosféry je už ve vzduchu. Věřte, že se těší stejně jako vy. Na úsměvy a euforii všech závodníků. Bohužel si všichni budeme ještě chvíli muset počkat. Organizátoři Běhej lesy Lednice se rozhodli kvůli nejisté pandemické situaci přesunout na 10. července 2021. Sezona tak bude v ideálním případě začínat závodem Běhej lesy Karlštejn 22. května 2021. Pokud by aktuální situace neumožňovala konání hromadných akcí ani v květnu, mají i pro tento závod náhradní termín.

                                   

Loni to zvládli

Loni to společně navzdory všemu zvládli - 8 závodů, 14 515 závodníků, nekonečno zážitků a sportovních výkonů. Pomocí systému startu ve vlnách, hygienických opatřeních, úsměvu na tváři a víře, že společně doběhnou od startu až do cíle posledního závodu v Boleticích. Stejnou víru mají i teď, letos posílenou navíc o zkušenosti z loňska.

Běžíte Lednici? Co to pro vás znamená?

○     Všem přihlášeným závodníkům se registrace na Lednici automaticky přesouvá na nové datum 10.7.2021, není tedy nic potřeba dělat.  

○     Pokud by vám datum nevyhovovalo, organizátoři nabízí možnost přehlásit závod na jiného účastníka, či se přihlásit na jiný závod v rámci seriálu. Všechny přeregistrace, ať už na jiný závod nebo na jiného účastníka, jsou zdarma.

○     Vše zvládnete svépomocí a online, návod najdete pod tímto odkazem.

○     Pro balíčky závodů platí stejná pravidla jako pro jednotlivé závody - Závod Běhej lesy Lednice můžete zdarma převést na jiný závod letošní sezony či jiného běžce.

○     Dárkové poukazy platí dle původních pravidel, tedy do data 14 dní před závodem nebo do naplnění kapacity. Pokud poukaz na původní termín vyprší, organizátory můžete kontaktovat na [email protected] a pošlou vám nový.

○     Pokud v něčem stále tápete, obraťte se na [email protected]

Poprvé se uvidíme na Karlštejně!

Věříme tedy, že seriál odstartujeme v královském duchu - na Karlštejně 22. května. Pro jistotu máme ale náhradní termín i pro Karlštejn - 14. srpna 2021. V případě, že bude situace nadále nepříznivá a budeme nuceni termín posunout, budeme o tom s dostatečným předstihem informovat.

Termínovka v novém kožichu:

     

V Lednici vyběhneme až v červenci, to ale neznamená, že máš do té doby běhat jen do “lednice” a pověsit běžecké boty na hřebík. Naopak, využívej možnosti jít se vyvětrat a trénuj (zodpovědně) dál. Alespoň pár minut pohybu na čerstvém vzduchu denně totiž nejenže udržuje fyzičku, ale hlavně to posiluje imunitu a zlepšuje náladu. Kromě toho pro tebe i na duben chystáme jiné aktivity, kterými tě dostaneme do pohybu! Přidej se do našeho lesního STRAVA klubu Běhej lesy, kde pro tebe pravidelně organizujeme běžecké výzvy a sdílíme pořádnou dávku motivace.

 

11. 3. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře