Malé ohlednutí za veletrhem FOR KIDS | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Malé ohlednutí za veletrhem FOR KIDS

Jarní veletrh For Kids je za námi. Byli jste se v Letňanech podívat? Nabídka vystavovatelů byla oproti podzimu menší, přesto se našlo mnoho pěkných produktů, které nás inspirovaly.


Je nám vždy velkou ctí, když se náš portál Kamsdětmi.com stává mediálním partnerem takových velkých akcí jako je právě veletrh For Kids. Naše velké díky míří i do organizačního tábora veletrhu, který nám (resp. vám) poskytl 250 volných vstupenek. Ušetřili jste tak celkem krásných 45000 korun. Věříme, že jste ale ušetřené korunky nenechali v peněžence a nakoupili jste něco pěkného dětem.

Po čtyři dny jste mohli navštívit i náš stánek, kde jsme spolu s Českým olympijským výborem, resp. projektem Česko sportuje, připravili pro děti zajímavý program. Postoj čápa, který může trochu napovědět při určování sportovních předpokladů dětí, si vyzkoušelo spoustu malých i větších sportuchtivých dětí a každý si odnesl za svou snahu pěknou odměnu. Rodičům jsme zatím předali brožurku s tipy na akce a nově otevřená baby-friendly místa v Praze a okolí.

Nedaleko našeho stánku se nám moc líbila prezentace Little Design. Kdo by nechtěl pokojíček s tolika pěknými a nápaditými kousky… Batůžky české značky Boll patří mezi stálice letňanských veletrhů a její krásné a kvalitní produkty nezklamou žádného zákazníka. Kvalita je jeden z hlavních atributů kabelek pro maminky značky Mimmo, kterou už jsme vám také dříve představili. Olga Kolářová nově nabízí i kočárky Seed a povozila i naše pětileté „miminko“ Eli. Museli jsme otestovat i čepičky RDX, o které jsme nedávno u nás soutěžili a Elinka by dle svých slov „potřebovala asi všechny“ J

Bylo toho ještě mnohem víc, co se líbilo mně či dětem, třeba městské kolo, na které mám velký zálusk a jak se ukázalo, může na něm jezdit i malé dítě J

 

A co jste si z veletrhu odnesli vy? Podělte se s ostatními o vaše tipy!

Těšíme se na další setkání třeba na podzimních veletrzích v Letňanech For Toys a For Babies!

 

Za redakci Kam s dětmi

Vendula Dittrichová

 

22. 4. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře