Moderní fotr pro Kamsdětmi.com | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Moderní fotr pro Kamsdětmi.com

Dobrý den. Jmenuju se Dominik Landsman, jsem příležitostný luštitel sudoku, bývalý vrcholový sběratel volného času a především vášnivý otec.


Vzpomínám si, jako by to bylo včera, kdy jsem neměl dítě. Ty časy se nyní zdají jako z jiné reality a při vzpomínce na ně mi proběhne hlavou myšlenka, že žádné takové časy nebyly, že jsem lhář a že jsem měl dítě odjakživa. Sice se tato myšlenka naprosto vylučuje s větou, kdy vzpomínám, jako by to byla včera, ale od té doby, co jsem na mateřské, můj mozek stagnuje, vytváří navzájem si odporující teze a různě fabuluje. Nejsou výjimkou ani příležitostní halucinace či akutní mikrospánek.


V rámci výkonu svého rodičovského práva a soustavné činnosti při zapuzování nutkání ublížit všem v mém okolí, aby měli nějaká bebíčka nad nimiž by lamentovali a já se cítil o něco lépe, jsem se svým synem navštívil řadu míst, atrakcí a provozoven, abych tak říkajíc zabil čas. Na mateřské má totiž člověk pouze jediný cíl a to zabít čas a těšit se, že dítě bude večer zase spát. A jelikož mé zkušenosti z těchto míst jsou nejen úchvatné, jsou taktéž velmi přínosné, tuze rád se s nimi podělím.

Na příběhy Dominka Landsmana, který bude pro Kamsdětmi.com exklusivně psát o svých zkušenostech a výpravách, se můžete od února těšit dvakrát do měsíce. Jeho nevšední styl si během chvilky získal tisíce fanoušků a jeho knížka Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti je velkým hitem.

23. 1. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře