Na Kulaťáku v Praze 6 startují adventní trhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na Kulaťáku v Praze 6 startují adventní trhy

Mikulášskou nadílkou odstartovaly v Praze 6 oblíbené adventní trhy - tři týdny plné pohody, křupavého cukroví, voňavého svařáku, tradičních koled, světel, adventního zboží a občerstvení. Konec Dejvické ulice u Vítězného náměstí se zkrátka naplní tou pravou vánoční atmosférou. Vstup je zdarma.

Pořadatel akce, MČ Praha 6, s programem pamatuje na všechny, od těch nejmenších dětí až po seniory. Každý den v 15 hodin začíná jak program na pódiu, tak v uměleckých dílnách. Na vánočním pódiu se vystřídají divadelní představení, a to hraná i loutková nebo taneční a hudební vystoupení. Přes den je většinou obstarají umělecké soubory z Prahy 6. Některé večery se však na pódiu objeví i populární zpěváci a kapely.

V ozdobených stáncích naleznou návštěvníci množství dárkových předmětů nebo vánočních ozdob, ale také například domácí cukroví a další dobroty z Tiché kavárny, které připravili její hluchoněmí pekaři a pekařky. Kromě toho kolem dokola voní teplý svařák, perníčky, vánočky, kaštany, ale i další oblíbené vánoční občerstvení. Už od Mikuláše je možné si zde koupit i vánoční stromek nebo kapra z kádě.

"Vánoce na Kulaťáku jsou to pravé místo pro vánoční setkávání. Zveme nejen občany MČ Praha 6, aby sem přišli strávit příjemné chvilky se svými blízkými nebo si tu dali třeba svařák s kolegy z práce,"  zve na vánoční trhy starosta MČ Praha 6 Mgr. Ondřej Kolář.

Vánoce na Kulaťáku potrvají až do neděle 21.12. Od pondělí do čtvrtka program začíná vždy v 15:00 a končí ve 20:00. V pátek program probíhá od 15:00 do 21:00, v sobotu od 13:00 do 21:00 a v neděli od 13:00 do 20:00 hodin.

Více informací na www.praha6.cz nebo www.facebook.com/praha6 .

 

7. 12. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře