Nevíte kam o víkendu s dětmi? My vám poradíme! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nevíte kam o víkendu s dětmi? My vám poradíme!

Opět přinášíme tipy kam s dětmi o tomto víkendu. Co se zajít podívat za módou, ochutnat med nebo si zaplavat? 

 

Slavnosti slunovratu a jahodový ateliér na vás čekají v sobotu v parku Portheimka na Smíchově. Farmářské dobroty, happening pro královny koloběžky, farmářská stezka, lovení pokladů, soutěže o nejlepší marmeládu a mnoho dalšího. Prostě zábava pro každého.

 

Poprvé pod širým nebem, poprvé u vody! To bude celý víkend Prague fashion market a Local food market na Smíchovské náplavce. Trh s nezávislou módou, šperky a designem i oblíbený Local Food Market, kde svůj kuchařský um předvedou ti nejšikovnější lokální prodejci je určen pro celé rodiny. Na děti čeká dětské hřiště, malování na obličej nebo fotokoutek.

 

České medobraní aneb nejsladší den pro celou rodinu se bude konat v neděli nedaleko Prahy v Ořechu. Na své si přijdou milovníci medu, medoviny a všech ostatních pochutin vyrobených z medu. Zároveň zde již budou tradičně probíhat soutěže nejen pro děti.

 

Aqualandfest v Aqualandu Moravia Pasohlávky. Pokud chcete být u otevírání letní sezóny, tak přijďte v sobotu do Aqualandu Moravia. Čeká na Vás bohatý doprovodný program, plný zábavy a hudby. Těšit se můžete, vedle relaxace a adrenalinu, třeba na kapelu Pískomil se vrací nebo animační program pro děti.

 

Chcete, aby se vaše děti krásně bály? Aby pomohly strašné čarodějnici z truhly plné brouků vytáhnout kouzelná slůvka a princovi zase zasytit strašlivého draka? Vezměte je s sebou v sobotu do Pohádkového lesa v zahradě Zámku Zbiroh. A budou mít o zážitky postaráno.

 

Ve Zlíně se chystá první ročník Zámeckého Family Festu, který určitě potěší rodiny s dětmi. Můžete se těšit na „Nový cirkus“, stromolezení, čajovnu pro děti, hudební workshop, skákací hrad, dráhu pro RC auta a další aktivity. Zároveň bude probíhat řemeslný jarmark, kde pro děti chystají velmi zajímavé dílny. Na trávníku kolem zámku bude připraveno velké piknikoviště. Další odpočinkovou a zároveň hravou plochou bude tzv. slámoviště – plocha plná slámových balíků.

 

Jako vždy, to samozřejmě není všechno. Na našem webu najdete spoustu inspirace kam o víkendu, ale i kam na výlet o prázdninách.

 

Speciální tipy kam s děti za vysvědčení najdete zde.

Hezký víkend přejí maminky z redakce Kam s dětmi

24. 6. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře