PKF – Prague Philharmonia zve na novou sezónu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

PKF – Prague Philharmonia zve na novou sezónu

Po současné sezoně, která se celá nese v duchu oslav 20. výročí založení orchestru, tentokrát nachystala PKF – Prague Philharmonia svým příznivcům sezonu plnou novinek a překvapení. Hlavní jméno, kolem kterého se bude točit její nový styl, zní Emmanuel Villaume – francouzský dirigent, jenž má vtisknout z pozice hudebního ředitele a šéfdirigenta tělesu svěží a neotřelou tvář. Novinky čekají na posluchače i v jednotlivých koncertních cyklechat se budou také dosud nepoznaných koncertních prostor.

Jediným z pravidelných cyklů, který neprojde pro nadcházející sezonu velkými změnami, budou edukativní Koncerty pro děti, u kterých zůstává populární dramaturgie postavená na postavách skřítků Šímy a Lupi. Koncerty se uskuteční ve Dvořákově síni Rudolfina v režii Vladimíra Jopka, s představiteli skřítků Nikolou Pádivou a Filipem Sychrou. Jejich náplní budou tentokrát hudební cesty po celé Evropě s názvem Čtyři cesty do Evropy – půjdou s vámi Šíma, Lupi, ve kterých děti poznají zábavnou formou dílo Antonia Vivaldiho, Wolfganga Amadea Mozarta, Gioacchina Rossiniho a pochopitelně také francouzského klasika Georgese Bizeta. Program dětských pořadů bude dále uváděn v rámci Koncertů pro školy v českém, stejně jako v anglickém jazyce.

I pro sezonu 2015/2016 zachovává PKF – Prague Philharmonia svoje projekty pro rozvoj hudebního talentu u mladých a nejmladších, u nichž byla v domácím prostředí průkopníkem. Orchestrální akademie, která v předchozích letech vyprodukovala řadu výrazných jmen a stala se zásobárnou mnoha hudebních těles v České republice, Dětský klub Notička, snažící se svými nejen hudebními setkáními o vytvoření mimořádného zážitku, díky kterému si děti snáz zapamatují věci, jež jim při běžném vzdělávání nejsou vyzdvihovány. A také soutěž Talent Prahy 5, která dává mladým hudebníkům šanci zahrát si s profesionálním tělesem a získat zkušenosti i motivaci do budoucnosti.

 

Více informací na stránkách www.pkf.cz.


14. 5. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře