Princeznovský bál na Hluboké | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Princeznovský bál na Hluboké

Všechny malé princezny z České republiky se každoročně schází na PRINCEZNOVSKÉM BÁLE, který se pro tentokrát odehraje v kouzelném prostředí zámku Hluboká. V sobotu 8. srpna od 10 do 16 hodin se tak budete moct s celou rodinou vydat do zahrad jihočeského zámku a setkat se s princeznami ze všech koutů světa. Celým dnem provede herečka Sabina Laurinová, kterou všichni dobře známe z nejkrásnějších českých pohádek.

Celodenní akce je vhodná nejen pro malé slečny, ale i pro jejich rodiny. Ty budou moct využít bohatý program a zúčastnit se soutěží o dárky nebo workshopů. Potkat se tu dívky mohou s nejrůznějšími princeznami, např. z Ever After High (dcera řeckého boha Erose a bohyně Afrodity - C. A. Cuid nebo dcera Srdcové královny z Alenky v Říši divů Lizzie Hearts). Přijedou také princezny od Disneyho – Popelka a Tiana z pohádky Princezna a žabák. Po celý den se bude v zahradách zámku Hluboká pohybovat samozřejmě i samotná Barbie, s níž se (pod vedením Barbie princezny baletky) budou moci malé návštěvnice naučit základní baletní kroky. Moderní princezny zastoupí princezna Courney z nového Barbie filmu, který vstoupí v Čechách 13. srpna do kin, princezna baletka z filmu „Barbie a růžové balerínky“ a podmořská princezna - bublinková mořská panna.

Každoroční princeznovské oslavy pořádá nakladatelství pro děti a mládež EGMONT ve spolupráci s hračkářskou společností Mattel. Vstup do areálu a na celou akci je zdarma, na místě bude možnost zakoupit si herní plánek spolu s certifikátem o účasti a drobným dárkem za 50 Kč.

2. 8. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře