Rodinné velikonoce na Šumavě s programem pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné velikonoce na Šumavě s programem pro děti

Ještě si říkáte, zda přece jen někam nevyrazit na letošní velikonoční svátky?

Možná Vás zaujme naše pozvání do malého rodinného hotelu Nebespán v Kašperských Horách s krásnou kavárnou / bistrem s francouzským kuchařem a spoustou zábavy pro děti.

Jaro na Šumavě je v plném proudu, tak si užijte velikonoční pobyt s dětmi na Šumavě s krásným programem pro děti a bohatou nadílkou. Náš francouzský kuchař Cyril pro Vás připravuje gastronomické zážitky -Velikonoce sice v tradičním duchu, ale zároveň Vám nabídneme několik velikonočních lahůdek tak, jak je milují ve Francii.

Pro děti bude připravený krásný a pestrý velikonoční program pod vedením naší kolegyně Katky. K dispozici je velká herna, tělocvična (stolní tenis) i zahrada s dětským hřištěm. Pro rodiny je připraveno velkorysé ubytování, ať v bed & breakfast pokojích (ekonomická varianta) nebo v komfortních apartmá o velikosti 60-70m2.

Z programu velikonočního pobytu vybíráme:
17.4. (čtvrtek) od 17:00 Velikonoční výtvarná dílna pro děti
18.4. (pátek) od 15:30 pro děti: vprava za nejhezčí jarní větvičkou, velikonoční pečení, hry
18.4. od 17:00 pro rodiče - Jak na bylinky - jak a kde je pěstovat, jak založit bylinkovou zahrádku
19.4. (sobota)
od 10:00 Řemeslné a farmářské trhy na náměstí v Kašperských horách a divadelní pohádka "O velikonočním kuřátku Bohoušovi"
od 15:00 Velikonoční výlet pro děti za zvířátky - jízda na konících, výlet na farmu s krásnými huňatými kravičkami
20.4. (neděle) čerstvé domácí mazance k snídani!
a od 16:00 program pro celou rodinu - soutěž o nejhezčí velikonoční maxivejce (aneb tvoří celá rodina) a výroba pomlázek
21.4. (pondělí)  na velikonoční pondělí hned po snídani budou děti hledat v zahradě schovaná vajíčka, která můžou vyměnit za velikonoční nadílku od zajíčka...

Přijeďte si na Velikonoce odpočinout na Šumavu a užijte si krátkou dovolenou s dětmi na Šumavě. Po celou dobu pobytu Vás budeme hýčkat v naší kavárně, ať lahodnou kávou připravenou na legendárním stroji La Marzocco, výbornými domácími zákusky a různými velikonočními pochoutkami. O tom, že si v Nebespánu opravdu užijete, napsali už i v Elle.

K celkové pohodě jistě přispěje i náš tým milých kolegů. Cena pobytu na 4 noci pro čtyřčlennou rodinu je 4.500 Kč.  Navíc máme pro čtenářky Kam s dětmi malý velikonoční dárek – libovolný kávový nápoj + zákusek z naší vitriny zdarma! Stačí při rezervaci uvést do poznámky Kam s dětmi.

Těšíme se na Vás!

Nebespán café & apartments

Náměstí 7, 34192 Kašperské Hory

 

11. 4. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře