Společně s Pojišťovnou VZP ochráníme vaše děti během veletrhů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Společně s Pojišťovnou VZP ochráníme vaše děti během veletrhů

Jak jsme vás již několikrát informovali, blíží se podzimní veletrhy hraček a potřeb pro děti For Toys / For Babies. Jsme moc rádi, že můžeme díky Pojišťovně VZP nabídnout všem návštěvníkům malou pomůcku, která bude jejich děti po dobu veletrhu „chránit“ a díky níž budou mít rodiče jistotu, že pokud se jim jejich ratolest nechtěně na chvíli ztratí z očí, budou velmi brzy kontaktováni a své dítko budou mít zase co nevidět v náručí.

Novinku, která jistě potěší všechny návštěvníky přicházející s dětmi, představuje ředitelka veletrhu Alena Vrátná: „Na veletrhu je opravdu velké množství lidí a zároveň lákadel pro malé návštěvníky a některé děti se chtě nechtě občas rodičům vytratí. V minulosti jsme vždy řešili podobné případy místním rozhlasem, ale u dětí, které ještě ani neuměly říci své jméno, bylo někdy hledání rodičů zdlouhavější a pro děti i rodiče to byl stresující okamžik. Jsem moc ráda, že náš mediální partner Kamsdětmi.com přišel se skvělým nápadem tzv. ztracenek a že díky Pojišťovně VZP můžeme tento projekt uskutečnit.“ Jak doplňuje Alena Vrátná: „U všech vstupů bude čekat hosteska v tričku Kamsdětmi a předá rodičům pásku, kterou společně označí jménem dítěte, telefonním číslem na rodiče a umístí ji na dětskou ruku. Věříme, že i díky této novince si rodiče s dětmi veletrhy ještě více užijí.“

Nápad se ztracenkami na akcích pro rodiny s dětmi se nám osvědčil již na několika eventech a rodiče si tuto pomůcku moc pochvalovali.  Ne že by přestali své děti hlídat, ale v každém případě je dobré si to trochu „pojistit“. A právě pojišťovna je ideálním partnerem ztracenek, protože jak zní heslo Pojišťovny VZP: „Chráníme to nejcennější“.

Pojišťovna VZP, a. s., je univerzální neživotní pojišťovna. Poskytuje cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti občanů, podnikatelů, zdravotnických zařízení, pojištění profesní odpovědnosti a majetku lékařů a farmaceutů, pojištění běžné občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, komerční zdravotní pojištění cizinců a další pojistné produkty. Jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky.

Pojišťovna VZP nabízí výhodné dětské úrazové pojištění Medvídek, které poskytuje finanční ochranu dětí v případě úrazu. Ke sjednání pojištění není nutná lékařská prohlídka, platí po celém světě a je možné jej sjednat i online.

Maskotem Pojišťovny VZP je medvídek Vilda. Jeho autorkou je paní Romana Andělová, která si jako dítě prošla léčbou rakoviny. Nemoc, která se podle statistik týká každého třetího Čecha, má Pojišťovna VZP na mušce. Od počátku září nabízí unikátní neživotní pojištění Fénix pro případ rakoviny, které má zajistit klienta a jeho rodinu v těžké životní situaci.

Více informací o Pojišťovně VZP najdete na www.pvzp.cz.

 

Líbí se vám nápad se ztracenkami? A chystáte se na veletrh? A stalo se vám někdy, že se vám dítko ztratilo v davu či odběhlo za nějakým lákadlem i třeba v rámci minulého veletrhu?

 

Za portál Kam s dětmi se na vaše komentáře a na setkání na veletrhu těší

 

Vendula Dittrichová

23. 9. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře