Sportovní příměstské kempy se Sportjoy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sportovní příměstské kempy se Sportjoy

Hledáte vhodný tábor, kam poslat svoje ratolesti na prázdniny? Nebo řešíte problém, že Vaše dítě nechce odjet bez Vás nikam daleko a na moc dlouhou dobu? A co dělat, když Vaše dítě nemá žádný mimoškolní kroužek a přesto chcete, aby si přes prázdniny užilo zábavu s kamarády?

Řešením jsou stále více se rozšiřující a oblíbené příměstské kempy! Cílem kempů je postarat se přes den o děti pracujících a často časově vytížených rodičů. Příměstské kempy zajišťují celodenní péči o Vaše dítě, plno zábavy, her a radosti z pohybu. Ráno rodič dítě přiveze a po práci si ho zase vyzvedne. Díky tomu jsou kempy cenově dostupnější, než jiné tábory mimo Prahu. Často jsou kempy sportovně zaměřené, což je dobře, protože pohyb jim často v průběhu školního roku chybí. Děti získají nové kamarády, naučí se nové dovednosti, kolektivní spolupráci a smysl pro fair play a hlavně si odnesou spoustu zážitků.

Sportjoy je jedním z hlavních organizátorů sportovních kempů na Praze 4 a Praze 5.  Dětem nabízí týden plný sportů a dobrodružství. Děti si vyzkouší v průběhu týdne více než 30 různých tradičních i netradičních sportů (!), které vedou zkušení instruktoři. Také vyrazí na různé výlety. Hlavním cílem kempů je dětem ukázat, že volný čas se dá strávit pohybem a že sportů, ve kterých mohou vynikat a mohou je bavit, je mnoho. 

Jestli jsme vás nalákali a říkáte si, že by taková aktivita byla pro vaše dítě vhodná, sledujte naše stránky, v nejbližší době vyhlásíme soutěž o jedno místo na jarním příměstském kempu se Sportjoy, který se koná 23. – 27. února 2015.

Více informací o kempech na www.sportjoy.

 

 

 

 

 

 

 

 


18. 1. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře