Tenisový kemp v LTC Modřany 2005 obstál v testu na výbornou a na srpnové turnusy láká nové sportovce! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tenisový kemp v LTC Modřany 2005 obstál v testu na výbornou a na srpnové turnusy láká nové sportovce!

Příměstské tábory se v poslední době těší u pražských rodičů a dětí velké oblibě.  Aby ne – jsou skvělou alternativou pro děti, pro které rodiče nemají hlídání a tráví tak letní prázdniny ve městě. Po loňském létě stráveném na Slapech, kde se náš tatínek zamiloval po dlouhých letech do tenisu, se k této jeho vášni přidala i naše dcerka Anetka. Proto jsme se rozhodli zúčastnit se soutěže o testování tenisovém kempu a usmálo se na nás štěstí. A jak se dceři i nám kemp líbil?

Zázemí tenisového klubu LTC Modřany 2005 je sice menší než některé více „komerční“ kluby nebo tenisové a sportovní areály, ale zase o to více přátelské a rodinné. Troufám si říci, že tady lidem a trenérům opravdu záleží na tom, co dělají a jaké zkušenosti dětem předávají. Dokonce i kuchaře chválím, jelikož se Anetka vždy chlubila, jak velkou porci snědla a ji chutnalo.

Tenisového kempu se zúčastnilo asi 20 dětí, základem akademie bylo nejprve rozřazení dětí podle jejich zkušeností a dovedností i věku a následně fundovaná výuka tenisu pod vedením kvalifikovaných trenérů, další velkou devízou tábora byl pestrý sportovní doprovodný program. Děti se vlastně ani chvilku nenudily (a to ani při dešti) a krom tenisu se věnovaly i jiným sportovním a dovednostem či aktivitám, kde jen zřídka neměly v ruce raketu, nebo alespoň tenisák ;-)

Každé ráno děti začaly rozcvičkou a běháním na kurtě a pak následovalo trénování a pilování tenisových dovedností  a ostatní sportovní aktivity. Anetka si kromě jiného velmi oblíbila trénovaní síť a zkoušela na ní údery s takovým nadšením, že ji trenérka nechala hrát a vynechala ji z několika jiných sportovních aktivit. I to dle mého svědčí o tom, že tady opravdu mají individuální přístup ke každému dítěti a jsou schopni se přizpůsobit, aby nikdo nestrádal!

Kromě výuky tenisu se děti prakticky celý týden připravovaly a trénovaly na páteční soutěžní den, kdy zužitkovaly vše, co se za celý týden naučily a bojovaly o medaile. Jsem ráda, že i naše Anetka se i jako naprostý začátečník naučila na kempu základům tenisu. V pátečním souboji vybojovala ve své kategorii krásné 3. místo a tenis ji natolik uchvátil, že chodí  hrát s tátou na kurty a dokonce plánuje svoji účast na dalším tenisovém kempu ;-).

Pokud tedy i vy přemýšlíte o příměstském táboru se sportovním zaměřením, mohu letní tenisové kempy v LTC Modřany 2005 vřele doporučit. V srpnu se v termínech 18.-22. a 25.-29. konají další dva turnusy a stále je možné se přihlásit.  

Více informací nalezentete na www.ltc2005.cz.

 

Garantováno maminkou Soňou & testováno Anetkou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře