Tradiční Maškarní lyžovačka ve Velkých Karlovicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tradiční Maškarní lyžovačka ve Velkých Karlovicích

Zajeďte si s dětmi do Beskyd! Je tu opět oblíbená zimní akce pro děti ve Ski areálu Razula v Resortu Valachy Velké Karlovice. Ještě než se lyžařská sezóna nachýlí k závěru, mohou si ji rodiče s dětmi zpestřit v neděli 8. března při tradiční Maškarní lyžovačce.

Karneval na lyžích se uskuteční na sjezdovce Horal u hotelu Horal. V 9 hodin startuje registrace, hlavní program vypukne v 10:30. Děti v maskách lyžují zdarma a v soutěžích mohou navíc získat hodnotné ceny od partnerů.

Děti se mohou těšit na setkání se strašidýlkem Razulákem, který je maskotem dětského parku na sjezdovce Horal, nebo také s Maxipsem Fíkem. Na sjezdovce bude připravena vyzdobená trať plná sladkostí, které mohou malí lyžaři během jízdy sbírat. Uskuteční se i soutěže o nejhezčí masku. Zpestřením bude koutek stolních her Mindok, malování na obličej a různé hry na sjezdovce i uvnitř hotelu Horal.

Plavky s sebou! Po celém dni na sněhu určitě přijde vhod i koupání v termálních bazénech Wellness Horal, které se nachází vedle sjezdovky Horal. Slaná voda vyhřívaná až na 36°C je balzámem pro unavené svaly, děti určitě ocení zábavu v divoké řece, jeskyni nebo menším bazénku s vodním hřibem a také dětském koutku na odpočinkové terase.

Více informací na www.razula.cz.

3. 3. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře