Už máte plány na víkend? My vám poradíme | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Už máte plány na víkend? My vám poradíme

Listopad je plném proudu, pomalu se blíží Advent a míst, kam vyrazit s dětmi o víkendu je opět hodně. Naše tipy vás tentokrát zavedou třeba na adventně vyzdobený zámek, za Mozartem do Rudolfina, za mašinkami nebo výstavu Vánoce úplně jinak.

 

Splníme si velký sen, setkáme se s Mozartem

To je název speciálního koncertu pro děti v Rudolfinu v podání Pražské komorní filharmonie. Malý Wolfgang, můj ty světe, neposeděl, nepostál. Potom ale za spinetem, velká díla z listu hrál! Zábavným programem vás provedou skřítkové Lupi a Šíma.

 

Noc divadel není jenom pro dospělé

Tuto sobotu se uskuteční již třetí Noc divadel, která rozhodně nebude patřit jenom dospělým, ale na své si přijdou určitě i děti. Letos se zapojila opět spousta divadel po celé republice a těšit se můžete třeba na výtvarné a loutkářské dílny, soutěžní bojovou hru pro děti a samozřejmě spoustu představení.

 

Nejlomotivovatější lokomotiva aneb Pohádky o mašinkách

Pokud se vám nebude chtít do zimy, můžete se zajít podívat na Hlavní nádraží. Nejvyšší pan železničář si nechá od černokněžníka Zababy vyrobit tu největší, nejdražší a nejlokomotivovatější lokomotivu na světě. A co se z takové lokomotivy může potom ještě stát? Co na to řekne pan Blahoš a co udělá Šišinka? To všechno se dozvíte už od čtvrtka v podání Prodivadla.

 

Adventní slavnosti na zámku Nelahozeves

Celý víkend bude na zámku Nelahozeves probíhat již desátý ročník tradičních Adventních slavností. Tato dvoudenní akce je určena hlavně rodinám s dětmi. Ti nejmladší se můžou těšit na kejklíře, divadélka nebo oblíbené řemeslné dílny. Před zámkem budou jesličky s živými zvířátky. Nenechte si také ujít prohlídku zámecké expozice, s názvem „Pohled do šlechtického interiéru rodiny Lobkowiczů“, kterou vám představí průvodci v dobových kostýmech.

 

Pilařiště v Písku

Pilařiště je název interaktivní výstavy v Písku. Dovolte svým nejmenším setkat se s výtvarným uměním a prožít ho tak, jak jim je vlastní: hrou. Všemi smysly tu poznávají samy sebe a okolní svět, rozvíjejí pohybové i poznávací schopnosti, tvořivost a fantazii. Vizuální ztvárnění a koncepci inspirovala tvorba píseckého rodáka, Radka Pilaře, umělce, který dokázal být celý život dítětem.

 

Advent v Zoo Zlín

Tento víkend se ponese v ZOO Zlín ve vánoční atmosféře. Přijďte si vyrobit adventní věnce, namalovat perníčky či jen načerpat sváteční náladu. Svou obtížností jsou určeny jak pro dětské tak i dospělé návštěvníky.

 

Vánoce úplně jinak v Muzeu hraček

Zajímá vás, co tak netradičního uvidíte? K Vánocům patří zcela jistě stromeček, krásně nazdobený, ale umíte si ho představit viset vzhůru nohama? Je to možné či není to možné? Na to a mnohem víc vám odpoví v ostravském Muzeu hraček.

 

Pokud jste si nevybrali z našich tipů, určitě se podívejte na náš web. Ten je plný dalších nápadů kam s dětmi nejen tento víkend. 

 

Hezký víkend přeje celá redakce Kam s dětmi 

18. 11. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře