Zaběhněte si s dětmi unikátní závod v okolí Karlštejna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zaběhněte si s dětmi unikátní závod v okolí Karlštejna

Máte doma malého rošťáka, který nevydrží chvilku v klidu a pořád někde pobíhá? Přijeďte spolu s ním na Mini Běhej Lesy Karlštejn, kde si může užít závod a vybít si energii v přírodě, na čerstvém vzduchu mezi stromy a ještě v krásné lokalitě v okolí hradu Karlštejn a lomu Velká Amerika. Tak pozor, 3…2…1….startujeme už 20. června v Mořině.

Nejen pro dospělé, ale také pro ty nejmenší je určen závod Běhej Lesy Karlštejn. Nový běžecký seriál, jehož mediálním partnerem je Kamsdětmi.com, vás zavede na ta nejkrásnější místa v přírodě v Čechách i na Moravě. Startujeme u lomu Velká Amerika nedaleko Karlštejna, poté se v červenci přesuneme k Lednicko-valtickému areálu. Na Moravě zůstaneme i v srpnu při Běhej Lesy Bílá v Beskydech a celý seriál zakončíme v září závodem ČEZ Jizerská 50 RUN v Jizerských horách, který Vás provede i tratí legendárního běžkařského závodu.

Start dětských závodů je na Běhej Lesy Karlštejn naplánován na 20. června 2015 před hlavním závodem pro dospěláky, tedy v 15:30. 

Děti mohou závodit na trasách 500 metrů a 1 kilometr. Nejvýhodněji můžete své ratolesti registrovat do 30. května, kdy zaplatíte startovné pouze 100 Kč. Při včasné registraci může být hezkou vzpomínkou i jméno na startovním čísle. Součástí startovního balíčku bude také pro prvních 200 přihlášených dětí postavička Igráčka Běžce z limitované edice Běhej Lesy. Samozřejmostí je měřicí čip, fotografie ze závodu, diplom a spousta dalšího. Chybět nebude ani občerstvení nebo bohatý doprovodný program.

Své děti můžete přihlásit na http://behejlesy.cz/

18. 5. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře