Anička na řece | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Anička na řece

Autor: Ivana Peroutková, Eva Mastníková

Anička v kánoi na řece? Opravdové dobrodružství! Taky si vaše dcera oblíbila knižní řadu o Aničce a jejích kamarádkách? Nebo se snad s Aničkou ještě nestihla seznámit? To by byla velká chyba! Anička je totiž moc fajn holka. A její kamarádky taky. Společně prožívají mnohá báječná dobrodružství. V devátém díle knížek o Aničce čekají Aničku prázdniny. Její kamarádka Dita dostane skvělý nápad. Pojedou všechny na vodu! Sjedou Lužnici a taky Nežárku! A to taky udělají. Čeká je týden na řece, týden plný dobrodružství, trochu nebezpečný, ale objevný a taky úžasný! Anička během něj zjistí, jak skvělé má vlastně kamarádky. Zažila s nimi už mnohé, ale tentokrát - v knížce Anička na řece - to tedy bude pořádná jízda. Ale nebojte, Anička si se vším poradí. Konec konců, je to světaznalá mladá dáma. Podívala se už na hory (Anička na horách), k moři (Anička a moře) a dokonce i do Austrálie (Anička v Austrálii)! A zažila toho mnohem víc. Vydej se s ní za dobrodružstvím také v knížkách Anička a její kamarádky, Anička ve městě, Anička a cirkus, Anička a Velikonoce a Anička a divadlo…

Nakladatelství: Albatros
Kategorie: pro malé školáky, pro holky
Více info: http://www.albatrosmedia.cz/anicka-na-rece.html

Kategorie
Nakladatelství

Hledat v textu