Hostivařská 15 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hostivařská 15

Foto: Kateřina Rosíková

> Termín

15.9.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hostivařská 15 se letos bude konat již počtvrté, odstartuje již 15. září z areálu pivovaru Hostivar 2 v Praze. Závodníci si mohou letos nově vybrat, zda poběží trasu dlouho 5 km nebo 15 km - samozřejmě s příjemným převýšením. Patnáctka závodníky zavede překrásnou přírodou přes golfový areál v Hostivaři podél Hostivařské přehrady až k meandrům Botiče do Újezdu. Na občerstvovacích stanicích si běžci mohou vybrat, jestli dají přednost hořkému (pivnímu) nebo sladkému (iontovému) nápoji, a to že se běží 15 kilometrů není náhodou, jelikož i v cíli poté na závodníky čeká pivo o 15°. Hostivařská 15 skýtá přírodní scenérie, je závodem s rodinnou atmosférou a potěší nejednoho běžce! Krásná dřevěná pivní medaile čeká v cíli na všechny závodníky. Věcné ceny jsou připraveny pro nejrychlejší tři ženy i muže v každé věkové kategorii a těšit se mohou na pivní ceny od pivovaru Hostivar 2, ale i na sportovní předměty od partnerů závodu. Nejrychlejší závodník si vyběhne set pivních speciálů Hostivar! Nicméně jedná se skutečně o běžecký závod a záleží na každém, zda-li si pivo dá již před startem, či po doběhnutí do cíle a jestli poběží na čas a „o bednu“, nebo jestli poběží bez sporttesteru a „na pohodu“. Vyhrát Hostivařskou 15 může každý! I letos totiž vyhlásíme nejlépe tipujícího běžce – kde při prezenci závodník nahlásí čas, za který závod uběhne a na trasu se vydá BEZ jakékoli měřící techniky. Ten, kdo zaběhne závod nejblíže tipovanému času, zvítězí! Pro děti jsou připraveny dětské závody na vzdálenost od 500 do 1500 metrů dle věku, které hostí maskot lev Alex. Připraven bude také bohatý doprovodný program od sítě půjčoven Topsports centrum - šlapací kárky, terénní koloběžky, taneční show a další zábavné hry! Bližší informace k závodu sledujte na FB stránce Pivní běhy. Těšíme se na vás! #bežímnajedno

> Otevírací doba

od 8:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 15
Ulice: Hornoměcholupská 750 / 115
Telefon: 607877791
E-mail: [email protected]

> Komentáře