Velikonoce plné tradic i hýčkání na Valašsku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoce plné tradic i hýčkání na Valašsku

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

29.03.2024-31.03.2024

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Oslavte příchod jara v probouzející se přírodě Beskyd a poznejte tradice, které se na Valašsku předávají z generace na generaci. V Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích připravili od 29. do 31. března speciální velikonoční program. Naučíte se plést tatary, ozdobíte si velikonoční vajíčka, upečete mazanec, pochutnáte si na specialitách, které se naučíte sami připravovat, a po procházce či po lekci aqua fitness si odpočinete ve valašském moři s luxusním wellness světem. Bohatý program, skvělá gastronomie i odpočinek ve wellness – právě takové Velikonoce vás letos čekají v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, kde připravili spoustu zábavných aktivit: Velký pátek můžete hned ráno zahájit příjemným aqua fitness a pak se vydat do Školy pečení velikonočních mazanců a jidášů, kde si je připravíte pod dohledem zkušených pekařek. Bílá sobota naváže dopoledne Kurzem pečení pizzy a od poledne až do večera si můžete vyzkoušet nejrůznější velikonoční tradice jako je broušení skla, vyřezávání ze dřeva, drátkování a malování vajíček, pletení tatarů, zdobení či výrobu svíček. Celý den bude atmosféru zpříjemňovat dětský folklorní soubor Kyčera s cimbálovkou a ukázkou toho, jak si hrají a hrávaly děcka na valašských kotárech. Večer se můžete těšit na hudební zážitek se saxofonistkou Nikol Naňákovou. Velikonoční neděli můžete zahájit ranním aqua fitness, pak se vydat na Kurz pečení frgálů a večer vám zpříjemní tóny cimbálu. Hezkou akci připravili v neděli i na blízké zvonici Soláň, kde se budou zdobit kraslice, plést pomlázky, péct perníčky, rovněž zahraje cimbálová muzika a u Karlovského muzea bude probíhat velikonoční jarmark. Zázemí krásně stráveného času s partnerem či rodinou vám budou dělat hotely Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Spa hotel Lanterna je díky komorní atmosféře, klidné lokalitě, špičkovým wellness službám a moderní krajové gastronomii v zážitkové restauraci Vyhlídka ideálním útočištěm pro náročné hosty. Wellness Horal je skvělým zázemím pro rodiny s dětmi a s vyhlášenými termálními bazény. V obou hotelech najdete luxusní relaxační centra se saunovým světem, saunovými rituály a nabídkou exotických masáží. Aktivnější hosté mohou využít mnoho turistických cest a cyklotras či tenisový kurt. Více na www.valachy.cz

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Velké Karlovice
Ulice: Léskové 659
Telefon: 571477300
E-mail: [email protected]

> Komentáře