Aquapark Kladno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Aquapark Kladno

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Aquapark Kladno, který se nachází pouhých 25 km od hlavního města Prahy, nabízí nejrůznější formy vyžití pro všechny milovníky vody, bez ohledu na jejich věk. Najdete tu plavecký a masážní bazén, tobogány a skluzavky, nebo příjemný dětský koutek pro ty úplně nejmenší. Aquapark v Kladně je současně sportovním i rekreačním centrem nabízejícím vedle vstřícné otevírací doby také příznivé ceny. Jen dobří plavci starší 12ti let mohou vyzkoušet účinky odstředivé síly adrenalinové atrakce Spacebowl. V jejich rámci nechybí zvýhodněné permanentky, které jsou navíc využitelné na dalších městských sportovištích. K dispozici jsou 2 tobogany, Spacebowl, whirlpool, dvoudráhová skluzavka, plavecký bazén, divoká řeka, vířivka, parní kabina, finská sauna, dětský bazén a občerstvení. Pro mladší návštěvníky je připraven klasický žlutý tobogán dlouhý 108 m, červený tobogán kamikadze dlouhý 99 m, dvoudráhová skluzavka s modrým a žlutým skluzem dlouhá 16 m a adrenalinová vodní atrakce spacebowl. Jen dobří plavci starší 12 let mohou vyzkoušet účinky odstředivé síly uvnitř spacebowlu po překvapivě rychlém nájezdu do trychtýře této atrakce. Dojezdový bazén spacebowlu je hluboký 2,5 m. Starší návštěvníci využijí především masážní účinky whirlpoolu a oddechového bazénu. V oddechovém bazénu jsou instalována ve tvarovém provedení masážní lůžka pro ležení. Whirlpool je masážní bazén s teplotou vody 35 stupňů Celsia, kde jsou pro návštěvníky připraveny místa pro vzduchové a vodní masáže. Nabídku pavilónu vodních atrakcí doplňuje ještě rekreační bazén. Atraktivní částí této členité vodní plochy je divoká řeka s ostrůvkem, okolo kterého tři zvláštní trysky ženou vodu naproti plavcům. Pro intenzivní masáž těla jsou připraveny na ochozu rekreačního bazénu dva chrliče vody a v jeho podélných stranách masážní trysky. Uprostřed bazénu se plavci dostanou do jeskyně se dvěma vstupy s vodní clonou. Pro nejmenší návštěvníky je v pavilonu vodních atrakcí vyhrazen samostatný dětský bazének s vodním hříbkem a skluzavkou. Pro sportovně založené návštěvníci jsou v klasickém 25 metrů dlouhém plaveckém bazénu připraveny dráhy pro kondiční plavání. Nabídku Aquaparku Kladno doplňuje Informační středisko, kde návštěvníci mohou získat typy na výlety do blízkého okolí Kladna a informace o kulturních a společenských akcí pořádaných na Kladensku.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kladno
Ulice: ulice Sportovců 817
Telefon: 312291426
E-mail: [email protected]

> Komentáře