Jarní víkendy s programem pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarní víkendy s programem pro děti

Foto: Sporthotel Rilancio

> Termín

21.3.2014 - 1.6.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijeďte s dětmi na víkendový pobyt do Kašperských Hor na Šumavě! Užijte si s dětmi nádherné jarní počasí plné sluníčka, procházky probouzející se přírodou ... a nebo můžete zvolit naprosto relaxační program v našem wellness centru. Věříme, že si jarní víkend s dětmi na Šumavě užijte! Ve vybraných termínech navíc sobotní odpolední program pro děti zcela ZDARMA! Víkend s dětmi - ve vybraných termínech sobotní odpolední program pro děti v rámci pobytu zcela zdarma! Víkend 21.3.-23.3.2014, program v sobotu 14:00-17:00 Malování kamenů - aneb "šumavské piškvorky", které si mohou děti jednoduše sami vyrobit a potom si jen hrát a hrát ... Mrňousům mohou asistovat rodiče, na sebe potom oblečení, které se může důkladně umazat :o) Víkend 28.3.-30.3.2014, program v sobotu 14:00-17:00 Cesta z města za zvířátky - děti se společně s Veronikou podívají za zvířátky a protože máme jaro, bude ohrada plná jehňátek a kůzlátek. Ale určitě to nebudou jediná zvířátka, která děti cestou potkají! Tvrdý chléb na krmení s sebou, jsou to všechno hladovci hladoví! Víkend 4.4.-6.4.2014, program v sobotu 14:00-17:00 Velký výlet s piknikem - společně s dětmi a Veronikou se můžete vydat na velkou procházku (trasa bude zvolena tak, aby se dala absolvovat i s dětským kočárkem) zakončenou piknikem s výhledem na město. A k tomu spousta her a legrace :o) Víkend 11.4.-13.4.2014, program v sobotu 14:00-17:00 Velikonoční výtvarná dílna - Veronika si s dětmi vyrobí krásné jarní dekorace (tradiční zdobení vajíček, originální velikonoční minizahrádka, pomlázka ...) Víkend s oslavou dne dětí 30.5.-1.6.2014, program v sobotu 31.5. od 14 do 17 hodin. Děti si s Verčou užijí odpoledne plné her a soutěží. Potom si všichni společně připraví báječnou oslavu plnou sladkých dobrot, na kterou jsou zváni i rodiče.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Kašperské Hory
Ulice: Náměstí 8
Telefon: 379738340
E-mail: [email protected]

> Komentáře