Dinopark Harfa otevírá sezonu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dinopark Harfa otevírá sezonu

> Termín

1.4.2014 - 30.11.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

DINOPARK V NOVÉM KABÁTĚ SE VRACÍ NA STŘECHU GALERIE HARFA. MEZI NOVINKAMI BUDE RESPEKTU HODNÝ DIPLODOCUS. ŽIVOT VODNÍ ŘÍŠE PŘIBLÍŽÍ DINOAQUARIUM. První dubnový den by si do svých kalendářů měli zapsat všichni příznivci vysočanského DinoParku. Ten se na střechu Galerie Harfa vrací po zimní pauze a v nové sezóně nabídne milovníkům pravěku lákavé novinky. „Pro novou sezónu 2014 jsme pro naše návštěvníky připravili řadu novinek. Mezi ty největší patří 30 metrů dlouhý a 5 metrů vysoký pohyblivý Diplodocus, který je umístěný v centrální části DinoParku. Jedná se o robotický model s pohybem krku, čelistí, hlavy, ocasu a dýcháním. Jeho senzorové čidlo vnímá návštěvníka a na jeho pohyb spustí mrkání očima. Model je tak veliký, že se do DinoParku nevejde a jeho krk přesahuje historickou hradbu,“ popisuje jeden z hlavních nových exponátů Milan Choulík z DinoParku v Galerii Harfa. Oblíbené 3D Kino se proměnilo v DinoAquarium. Návštěvníci se tak díky novému panoramatickému filmu, jehož zhlédnutí je v ceně vstupenky, podívají pod hladinu divokých druhohorních moří, plné nepřeberného množství nástrah a nebezpečí. Svezou se virtuální ponorkou pod vedením zkušeného kapitána (hraje ho známý cestovatel Steve Loveček Lichtag) a setkají se s jedním z největších vodních dravců druhohor a skutečným vládcem moří - nebezpečným Kronosaurem.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: OC Galerie Harfa, Českomoravská 15a

> Komentáře