Chalupy Rajsko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Chalupy Rajsko

Foto: Sabina Kmecová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Prožijte úžasnou letní dovolenou s dětmi na krásném místě na Šumavě v chalupách Rajsko. Naše chalupy jsou na samotě, obklopené jen přírodou, ale přitom s veškerým moderním vybavením včetně wifi. Jedinečná architektura na pozemku 1,5 ha a naprosté bezpečí pro děti. Chalupy Rajsko jsou velmi vhodné i pro dovolenou či pobyty s dětmi. Děti jsou u nás v bezpečí, můžete je nechat si hrát v blízkosti chalupy a budete je mít stále od kontrolou. Nemají kam spadnout, ani je nepřejede auto. Starší děti (10+) mohou podnikat i různé dobrodružné výpravy do blízkého okolí, k řece Otavě nebo ke kostelíku Mouřenec, kde je i tajuplná kostnice. Chalupy jsou na pozemku o velikosti cca 1,5ha s vlastní příjezdovou komunikací, takže k nám nezavítají žádní cizí lidé. (Protože chceme, abyste měli opravdu soukromí, příjezd k chalupám jsme nijak neznačili). Sami máme dvě děti (5 a 12 let) a víme, co rodiče s dětmi na dovolené potřebují. Abychom Vám cestování s dětmi ulehčili, připravili jsme do chalup vybavení pro pobyty s nejmenšími dětmi. V našem komplexu Nebespán café & apartments v Kašperských Horách (8 km) máme pro děti krásné zázemí v našem dětském klubu Horálek. Náš dětský servis pro nejmenší hosty zahrnuje: Přímo v Chalupách Rajsko: -vybavení pro pobyty s dětmi – postýlky, nočníky, jídelní židličky, přebalovací podložky -malý hrací koutek v každém apartmá v chalupách -šanon s tipy na výlety s dětmi (a kočárkem) -pískoviště, trampolína V Kašperských Horách – Nebespán café & apartments -neomezené využití krásné dětské vnitřní herny -volný vstup na dětské hřiště v udržované zahradě 1400m2 (otevření zahrady podle aktuálního počasí) -hlídání dětí (za poplatek dle ceníku po předchozí dohodě) -50% sleva na animační programy pro děti od 3 let – v létě každý den po- čt od 15 do 18 hodin, zbytek roku v rámci pobytů s programem pro děti; cena po slevě 150 Kč / dítě a 3hod. programu (pod vedením instruktorek, rodiče se nemusí účastnit) V rámci našich pobytů s programem pro děti se můžete samozřejmě ubytovat v Chalupách Rajsko a využívat nabídku programů s 50% slevou! Vaši dovolenou s dětmi si na našich chalupách určitě užijtete. Těšíme se na Vás!

> Otevírací doba

denně

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Rajsko - Dlouhá Ves
Ulice: Rajsko 10
Telefon: 603 255 563
E-mail: [email protected]

> Komentáře