Tátafest 2014 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tátafest 2014

> Termín

15.06.2014

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Třetí červnová neděle již tradičně patří otcům. Ve světě se Den otců slaví již přes sto let a v našem kalendáři si v poslední dekádě i díky Tátafestu nachází své stálé místo. Letošní již 8. ročník Tátafestu se uskuteční v neděli 15. června 2014 od 14 do 19 hod. v pražském parku Stromovka - v prostoru u restaurace Šlechtovka. Akce pořádaná Ligou otevřených mužů a Unií center pro rodinu a komunitu je určená především mužům – otcům a je zdarma přístupná pro širokou veřejnost. V pestrém odpoledním programu najdeme koncerty kapel Lakomé Barky a TataBojs nebo workshop bubnování, pro milovníky adrenalinových sportů bude k dispozici lezecká stěna, pro všechny pak stánky s klasickým i netradičním občerstvením, knížkami a mnoho dalšího. Více informací najdete na webu www.tatafest.cz Nově se na letošním ročníku Tátafestu představí dva projekty LOM a UC; v průběhu odpoledne bude předávána unikátní značka „Tátové vítáni“ zaměstnavatelům podporujícím aktivní otcovství svých zaměstnanců, a také ocenění „Táta roku“ pro tátu s příběhem, kterého nominují jeho blízcí, spolupracovníci, zaměstnavatelé, rodinná centra apod. Více informací na www.tatovevitani.cz. „Chceme upozornit na to, že otcové jsou důležití pro děti, rodiny i společnost. A že si zaslouží svůj svátek.“ (Martin Jára, ředitel LOMu) Tátafesty se stejně jako v minulých letech budou konat na řadě dalších míst v celé ČR (např.: v Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci, Dobrušce) všechny informace a programy najdete na webových stránkách www.tatafest.cz. „Den otců je svátek, který se již i u nás dostal do obecného povědomí. Pochází z USA a s nápadem na jeho vznik přišla žena - Sonora Smart Dodd, jejíž otec – vdovec se staral o pět dětí. Poprvé se tento svátek slavil v roce 1910. Dnes se slaví nejen v USA, ale i v Evropě, vždy třetí neděli v červnu.“

> Otevírací doba

od 14:00 do 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: park Stromovka

> Komentáře