Přírodovědná exkurze na Pálavu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Přírodovědná exkurze na Pálavu

> Termín

26.04.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Akce je vhodná pro školní děti, pro jejich rodiče i pro dospělé zájemce bez dětí. Samostatné děti je možno s kontaktem na rodiče a kopií kartičky pojišťovny předat vedoucím akce na konečné v Bystrci 10 minut před odjezdem, nebo v hale hl. nádraží 15 minut před odjezdem. Přítomnost samostatných dětí je třeba ohlásit vedoucí akce nejméně 3 dny před zahájením akce formou SMS. Trasa: Horní Věstonice – skály pod Martinkou – Soutěska – hřebenovka přes Děvín – Dívčí hrad – Dolní Věstonice. Délka trasy 10 km, převýšení 300 m. Program: Trasa cesty nás provede nejzajímavějšími místy Chráněné krajinné oblasti a Biosférické rezervace Pálava. Během cesty si budeme všímat kvetoucích druhů rostlin, teplomilného hmyzu, ptáků a dalších živočichů, se kterými se potkáme. Informace o Vodním díle Nové Mlýny, pověsti z Dívčího hradu. Pokud bude čas, možnost zakoupení drobného občerstvení v restauraci v Dolních Věstonicích. Protože akce je určena i dětem, na vhodných místech budou zařazeny drobné hry a soutěže. Odjezd tramvaje č. 1 z konečné Ečerova v Bystrci v 7,44. Odjezd rychlíku z hl. nádraží směr Břeclav v 8,36. V Šakvicích přestup na autobus směr Mikulov. Návrat po stejné trase v 15,24 do Brna na hl. nádraží, do Bystrce v 16,02. S sebou: jízdní doklad na dvě brněnské zóny a 5 mimobrněnských zón pro cestu tam i zpět, jídlo a pití na celý den, pevné boty a vhodné oblečení pro celodenní pobyt v přírodě, pláštěnku. Můžete si vzít dalekohled. Účastnický poplatek pro veřejnost: 20 Kč na osobu.

> Otevírací doba

07:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: CVČ Bystrouška, Fleischnerova 1a

> Komentáře