Hotel Lev | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Lev

Foto: Wajshajtlová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Čtyřhvězdičkový Hotel Lev prošel v roce 2012 celkovou rekonstrukcí. Rozšířili jsme kapacitu hotelu na celkem 31 dvojlůžkových a 6 jednolůžkových pokojů. Vybudovali jsme** konferenční sál s kapacitou cca 100 míst** (divadelní sezení) a cca 70 míst (školní sezení). K dispozici je moderní technické vybavení sálu. V hlavní budově hotelu vznikly 2 salonky o kapacitě 12 a 6 míst, vhodné nejen pro menší školení či obchodní jednání, ale i pro různé typy oslav. Hotelová restaurace „Patriot“ s celkovou kapacitou 40 míst nabízí jak převážně česká a regionální jídla tak i mezinárodní jídla a je rovněž vhodná pro pořádání různých oslav či jiných akcí. Lobby bar v blízkosti recepce má v nabídce menší občerstvení. V nové části Hotelu Lev se nachází italská restaurace a café bar „Di Gusto“ o kapacitě 30ti míst.** Venkovní zahrádka** s příjemným a klidným posezením je k dispozici v letních měsících v zadní části hotelu. Jistě vítaným doplňkem našich služeb je i dětský koutek pro zabavení malých neposedů. Nově máme k dispozici wellness centrum pro hotelové hosty ( relaxace v podobě bazénu, sauny a vířivky, ale i zábava s herní konzolí). Veškeré prostory hotelu jsou plně klimatizovány, s možností** wi-fi připojení zdarma** a bezbariérovým přístupem. K dispozici je i chráněné hotelové parkoviště.

> Otevírací doba

nonstop

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Lovosice
Ulice: Kostelni 5
Telefon: 416532317
E-mail: [email protected]

> Komentáře