LEGO® léto a plavání dětí na Chopku, Slovensko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

LEGO® léto a plavání dětí na Chopku, Slovensko

> Termín

01.05.2014 - 31.12.2014

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Wellness Hotel Chopok **** je ideální pro rodiny s dětmi. Zažijete zde nezapomenutelné léto v tom nejlepším rodinném hotelu na Slovensku. Hotel svým designem a vysokým standardem poskytovaných služeb uspokojuje požadavky na pobyt té nejnáročnější klientely. Hotel se zaměřuje na poskytování wellness a relaxačních služeb. Vstup do wellness centra mají hoteloví hosté zdarma. Z relaxačních služeb nabízí širokou nabídku relaxačních a uvolňujících masáží, zábalů, očistných a detoxikačních kůr, ale i speciálních procedur. Na letní sezonu je zde připraveno několik speciálních balíčků. Z nich bychom rádi upozornili především na „Léto s Lego® stavebnicemi a kostkami Nízké Tatry“. Ty budou pro děti umístění ve speciálním Lego® koutku, kde děti najdou také Lego® stoly a Lego® bazénky. Nejhezčí modely a výtvory jsou pak vystaveny ve vitrínách prostoru hotelu a jejich tvůrci jsou odměňováni sladkými cenami. V pravidelných intervalech jsou také v Lego® koutku promítány populární Lego® filmy. V rámci Lego® léta jsou také pro rodiny s dětmi, tedy spíše pro děti samotné, připraveny lekce plavání, hlídání dětí, dopolední a odpolední miniklub, animační odpoledne pro děti i dospělé, organizované výlety, kreativní dílničky či minidisco s Chopíkem. Wellness Hotel Chopok **** disponuje nově vybaveným dětským hřištěm, které se nachází přímo za hotelem. Hřiště je s ohledem na bezpečnost dětí travnaté a kolem dokola oplocené. Najít zde můžete: hrací zónu „tři věže“, váhovou houpačku, houpačky pro nejmenší, dvě pískoviště, hrací zónu „kuk“ či „balanc“ na procvičení rovnováhy. Pokud se do Wellness Hotelu Chopok **** vypravíte, pak najdete vyžití pro děti i v okolí hotelu – za zmínku stojí Aquapark Tatralandia, dětská Tarzánie, 5D kino či pohádkově svět Habakuky.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Slovensko
Město: Liptovský Mikuláš
Ulice: Demänovská Dolina 20
Telefon: 00421 / 44 / 559 14 88
E-mail: [email protected]

> Komentáře