Letní kemp ve španělštině | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní kemp ve španělštině

Foto: Lucie Kolářová

> Termín

28.7.2014 - 1.8.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Nemáte pro Vaše dítko či teenagera program na léto a chcete, aby se pobavili a něco přiučili zároveň, navíc zábavnou a nenásilnou formou? Přihlašte své děti na náš týdenní španělský prázdninový program, kde se toho nejen spoustu nového naučí, ale také si užijí hodně zábavy a poznají nové kamarády! Podíváme se na život v jiných zemích a kulturách, kde se aktivně angličtina nebo španělština používají, budeme si povídat o současném dění, o jídle, o sportu a zdraví i o historických událostech - jak jinak než zajímavě a zábavně! Pro naše nejmenší táborníky (6-9) let je program uzpůsobený jejich věkové kategorii. Připraveny jsou pro ně pohádkové příběhy a soutěže, písničky, tvůrčí aktivity, v odpoledním bloku pak krátké výlety a procvičení dopoledního tématu v terénu. Výuka probíhá od pondělí do pátku v čase 9.00 - 16.00. Naším cílem je, aby se děti setkávaly se španělštinou v co nejpřirozenější formě a měly z učení radost a potěšení. Cílem týdenních intenzivních kurzů není si cizí jazyk pouze procvičit, ale aktivně jej zdokonalovat po celý den, za výhradní účasti rodilých mluvčích. Pestrá a zajímavá témata motivují děti ke komunikaci a procvičení již známých slovíček a gramatiky, a to v reálných situacích. V jednom týmu je maximálně 6-10 dětí. Odpolední činnosti jsou zaměřené na hry, sportovní aktivity a pohyb a různé výlety a procvičení dopoledního tématu v terénu. Během speciálního oběda budou mít děti šanci ochutnat latinsko-americké lahůdky ve velmi autentickém prostředí restaurace El Arriero. Tato pravá kolumbijsko-argentinská restaurace v koloniálním stylu nabízí originální pokrmy inspirované prosluněnou Jižní Amerikou. Majitelé restaurace děti seznámí také s jihoamerickou kulturou a stylem života. Výuka je vedena rodilými mluvčími ze Španělska a Latinské Ameriky, kteří mají dlouholeté zkušenosti s prací s dětmi dané věkové kategorie. Pro děti je zajištěn oběd v restauraci v těsné blízkosti školy a také pitný režim a malá svačina u nás ve škole. Kurzovné činí 3.990 Kč / osoba. Kurzovné s obědy pak činí 4.740 Kč / osoba. Poskytujeme slevu 5% za další osobu, 10% pro každého v případě přihlášení se více než 3 osob. Máme poslední volná místa v termínu 28.7. - 1.8. 2014 ve věkové kategorii 12-14 let, úplní začátečníci. Více informací Vám poskytneme na tel. čísle 774 480 234 nebo na e-mailu: [email protected]. Těšíme se na Vás!

> Otevírací doba

9.00 - 16.00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Korunní 18
Telefon: 774480234
E-mail: [email protected]

> Komentáře