Tabor, který pomáhá | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tabor, který pomáhá

Foto: TaborNeuroprogress

> Termín

7.7.2014 - 29.8.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

TÁBOR, KTERÝ POMÁHÁ Příměstské terapeutické tábory se speciální pedagogikou a psychologickou péčí v Brně. Týdny plné zážitkových aktivit, smíchu a sebepoznání jsou určeny jak dětem s konkrétními problémy (ADHD, ADD, porucha pozornosti, poruchy učení,logopedické vady aj.), tak jejich kamarádům či sourozencům. Každý den se děti účastní terapeutického bloku a bohatého animačního programu. Jednotlivé týdny kombinují výtvarné a pohybové, pracovní a relaxační činnosti tak, aby pro děti byly opravdovou zábavou a nezapomenutelným zážitkem. TERMÍNY 7.7. - 11.7. Příroda kolem nás všemi smysly - neživá příroda, pokusy, výlety a turistika, rozvoj sociálních a komunikačních dovedností 14.7. - 18.7. Naše tělo všemi smysly - fungování lidského těla zážitkovou formou, první pomoc , sebepřijetí, relaxační techniky 21.7. - 25.7. Sport nás baví všemi smysly - jízda na konících, horostěna, rozvoj pohybových dovedností netradičními formami, grafomotorika 11.8. - 15.8. Příroda kolem nás všemi smysly - živá příroda, rekordy ve světě zvířat, výlety, rozvoj sociálních a komunikačních dovedností 18.8. - 22.8. Zdraví všemi smysly - zdravý životní styl v praxi (péče o tělo, volný čas, příprava zdravých receptů), psychické zdraví 25.8. - 29.8. Škola hrou Pro děti nastupující do 1. třídy nebo s odkladem povinné školní docházky. - intenzivní systematická příprava zaměřená na rozvoj oblastí pro úspěšné zvládnutí školních nároků 25. 8. - 29. 8. Sport nás baví všemi smysly - jízda na konících, horostěna, rozvoj pohybových dovedností netradičními formami TERAPEUTICKÁ PÉČE Využijte možnosti speciálně pedagogické diagnostiky před zahájením tábora! Navazující terapeutická péče tak bude cílenější a efektivnější. Denně speciálně pedagogická a psychologická intervence Terapeutické aktivity prolínají programem celého dne Specializované didaktické pomůcky a materiály Využití softwaru na trénování kognitivních funkcí Rozvoj paměti s certifikovaným trenérem paměti Trénování kognitivních funkcí Neurofeedback DĚTI Vhodné pro děti od 5 do 12 let Rozdělení dětí do malých skupinek Individuální přístup k dětem ZÁRUKY KVALITY Na programu spolupracují odborníci z různých oblastí Dětem se bude věnovat erudovaný tým Neuroprogressu Tábor probíhá v našich prostorách přizpůsobených výuce dětí Hry a aktivity táborů se v jednotlivých týdnech neopakují a jsou jedinečné PLATEBNÍ PODMÍNKY Cena: 3000.- Kč za týden V ceně je zahrnut teplý oběd, svačiny a celodenní pitný režim. Podrobné informace o táboře Vám rádi zašleme e-mailem. Kontaktní údaje: Mgr. Milada Smutná, mob.: 604664599 Mgr. Ludmila Leinweberová, mob.: 774467436 e-mail: [email protected] www.neuroprogress.cz Na tábory navazují ve školním roce kroužky, doučování, individuální speciálně pedagogická intervence a další podpůrné aktivity, které umožní dětem zažít radost z úspěchu. Děkujeme, že nám důvěřujete v otázce vzdělávání Vašich dětí!

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Obilní trh 11
Telefon: 604664599
E-mail: [email protected]

> Komentáře