BULLWARD JAM 2014 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

BULLWARD JAM 2014

> Termín

26.07.2014

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Závody na Freestyle BMX/MTB kolech, tzv. velkých kluků na malých kolech začátek v 9 hodin, u bývalé inseminační stanice Na Kačence (za žel. přejezdem) Čauvec! Jak už je u nás zvykem, posíláme první info o Bullward Jamu 2014. Datum jsme letos posunuli o týden zpět tedy na 26. července, aby jsme se nekryli s jiným závodem jako vloni. Trénink začne zhruba kolem 9:00, ale časy a doplňující informace ještě zavčas upřesníme. Startovné je 50,- Kč a přihlášky vyplňujte zde. Na mail Vám pak ještě pošleme doplňující info, změny atd. Nemáme rozlohu Woodwardu a 100 riderů by tam asi nevešlo, budeme teda nejspíš nuceni omezit jejich počet. Nebudem zatím říkat jak moc, uvidíme jak se to bude plnit, každopádně čím dřív se zaregistruješ tím líp pro tebe. Jsme pod střechou, takže se jede za každého počasí! Podle toho, jak to všechno půjde a podle únavy riderů se ještě může konat Bunnyhop contest nebo Best Trick do molitanu. Na místě bude samozřejmě občerstvení takže koupit si nějakou klobásku nebo energeťák nebude problém. Všechno zakončí Afterparty v nedalekém klubu, takže je určitě na co se těšit. No a aby jste si udělali nějakou představu, tak se můžete mrknout jak to probíhalo minulej rok. Park jsme zase o dost zlepšili, na fotkách je všechno hezky vidět. Tak doufáme, že jste si zaškrtli políčko v kalendáři a dojedete ať už závodit nebo se jen podívat. Mějte se a snad se uvidíme na místě!

> Otevírací doba

9:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Moravský Krumlov
Ulice: u bývalé inseminační stanice Na Kačence (za žel. přejezdem)

> Komentáře