Vlčkovská lávka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vlčkovská lávka

> Termín

02.08.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

14. ročník o nejpomalejší přejetí lávky nad hladinou rybníka na jízdním kole v areálu Koliby ve Vlčkové. Již tradicí v obci Vlčková se stala soutěž v přejezdu nad hladinou místního rybníka na jízdním kole – „Vlčkovská lávka“. Lávku dlouhou 36 m a širokou pouhých 25 cm, postavenou místními dobrovolníky, se snaží zdolat závodníci všech věkových kategorií. Po prezentaci všech závodníků se vylosuje pořadí, v jakém budou účastníci vjíždět na lávku, zlověstně se houpající nad hladinou. A závod může začít. Závodníci jeden po druhém najíždějí na vratkou lávku za ovací četných diváků, které případný pád jezdce do vody vždycky pobaví. Obrovskou úlohu ale při této soutěži sehrávají také rozhodčí. Jelikož se nehodnotí pouze ujetá vzdálenost, ale také kostým a celkový umělecký dojem z jízdy, není rozhodování o vítězi jednoduchou záležitostí. Po odjetí závodu nastává vyhlášení výsledků a předání cen nejlepším. Soutěž je pak ukončena společným skokem všech účastníků i organizátorů z lávky do vody za doprovodu hymny soutěže (Jízda od skupiny Turbo). Probíhá také doprovodný program, soutěž pro diváky aj.. Den končí taneční zábavou. Vstupné je dobrovolné. Na večerní taneční zábavu je vstupné vybíráno.

> Otevírací doba

Od 13:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Ulice: Vlčková

> Komentáře