Víkend plný energie v Centru Chodov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend plný energie v Centru Chodov

> Termín

6.9.2014 - 7.9.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zábavný program, který připomene malým i velkým návštěvníkům náladu prázdnin, připravilo Centrum Chodov ve spolupráci s Pražskou energetikou, a. s. Víkend plný energie ozdobí svým vystoupením mladá populární zpěvačka Markéta Konvičková, která se úspěšně probojovala mezi finalisty talentové soutěže Česko Slovenská Superstar 2009. Chybět nebude ani oblíbené malování na obličej, zábavná balónková show, skákací poníci a hrad nebo diskotéka pro nejmenší. Starší návštěvníci pak budou mít příležitost poměřit navzájem síly na atrakci Bourací kladivo nebo si vyzkoušet chůzi na unikátních skákacích botách Poweriser. Zapojit se mohou i do interaktivní hry Lovec světla, která prostřednictvím svojí speciální konstrukce s nepravidelně se rozsvěcujícími světelnými terči testuje pohotovost reakcí hráčů. Hravé aktivity, atrakce a soutěže budou po celý víkend 6.–7. září vždy od 10 do 18 hodin ovládat Čtvercové náměstí uvnitř centra i prostory na přilehlé venkovní ploše před vstupem A. Účastníci zábavného programu se mohou těšit také na drobné pozornosti.

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Roztylská 2321/16
Telefon: 272173677
E-mail: [email protected]

> Komentáře