Ostrava na kolečkách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ostrava na kolečkách

> Termín

05.09.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Projekt „Ostrava na kolečkách“ podporuje Ostrava – Evropské město sportu 2014! Jedná se o pravidelný seriál večerních jízd na kolečkových bruslích, který je určen pro všechny nadšence inline bruslení. Před každou večerní jízdou se můžete těšit na tzv. Inline Akademii. V rámci Inline Akademie můžete potkat na frekventovaných inline stezkách instruktorky ze Swanky inline školy, které vám nebo vašim dětem poradí, jak správně bruslit či brzdit. Instruktorky nepřehlédnete, budou oblečeny ve stylových kostýmech, které budou charakterizovat předem avizovaná témata večerních vyjížděk. Zapojte svou kreativitu a již teď přemýšlejte o kostýmech ve stylu superhrdinů oldschool, disko nebo růžovo/zelená! Nejoriginálnější obleček bude oceněn! Nemáte doma brusle, ale rádi byste si přišli zabruslit? Žádný problém! Na každé večerní jízdě bude zajištěna půjčovna inline bruslí pro děti i dospělé. Součástí večerních jízd bude také bohatý doprovodný program a soutěže o ceny. Věrní účastníci, kteří svá kolečka roztočí alespoň na čtyřech ze všech šesti vyjížděk, budou odměněni drobnými dárečky. Seriál večerních jízd organizuje společnost TRIKAM s.r.o. ve spolupráci se Statutárním městem Ostrava, Městským obvodem Ostrava-Poruba, inline školou SWANKY a tradičně i s USK Opava. Večerní jízdy se konají za finanční účasti statutárního města Ostravy.

> Otevírací doba

19:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava

> Komentáře