Prosecké skotačení - 4. ročník dětských cyklistických závodů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Prosecké skotačení - 4. ročník dětských cyklistických závodů

Foto: SNOW FOR FUN s.r.o.

> Termín

7.9.2014 - 7.9.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Sportovní akce v areálu proseckého skicentra a bobové dráhy pro děti předškolního a školního věku. Cyklistické závody, bohatý doprovodný program, trial show mistra světa a Evropy Josefa Dresslera, pro dospělé testování kol Scott, slosování o ceny. Místo konání: Skicentrum Prosek (u bobové dráhy Prosek), Prosecká 430/36, Praha 9 Termín konání: neděle 7.září 2014 Začátek akce: 11,00 hod. Program: - 11,00 - 12,30 registrace závodníků, vyzvednutí startovních čísel - 13,00 - 15,30 dětské cyklozávody - start první kategorie v 13hod. - 12:30 a 14:30 TRIAL show Josefa DRESSLERA!!! (dvojnásobný mistr světa, mistr Evropy, vítěz Světového halového poháru, mistr Asie a dvacetinásobný mistr republiky v biketrialu) Doprovodný program: - workshop "Škola kola" Josefa DRESSLERA - skákací hrad + trampolína (vstup ZDARMA!!!), bazén (v případě vysokých teplot), atd. ... - testování kol zn. SCOTT - pro dospělé - TRUCK Scott - bezplatný základní servis kol - doprovodné soutěže o drobné ceny - prezentace vozů zn. SUZUKI On-line registrace: http://bike.snow4fun.cz/skotaceni_prihl.aspx

> Otevírací doba

začátek od 11:00, předpokládaný konec v 16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: PRaha 9
Ulice: Prosecká 36
Telefon: 602 207 620
E-mail: [email protected]

> Komentáře