Studio Kroužek slaví 3. narozeniny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Studio Kroužek slaví 3. narozeniny

Foto: EN

> Termín

1.9.2014 - 31.10.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Zdá se to být nedávno, co jsme zahájili provoz ve Studiu Kroužek v Bruselské ulici na Vinohradech, a už vstupujeme do čtvrté sezony aktivit pro celou rodinu! Vždy potěší, když se rodičům i dětem ve Studiu Kroužek líbí, a proto připravujeme, kromě již osvědčených KURZŮ A ŠKOLIČKY PRO DĚTI OD 2 LET, stále nové kurzy a kroužky. V podzimním bloku kurzů se tak můžete těšit na hudebně-pohybové kurzy, keramické tvoření pro rodinné týmy, angličtinu s rodilým mluvčím pro školáky nebo francouzskou třídu pro předškoláky, přidáme nové cvičení pro těhotné, zaměřené především na regeneraci a relaxaci. PODZIMNÍ BLOK KURZŮ A ŠKOLIČKY STARTUJE JIŽ V PONDĚLÍ 8. ZÁŘÍ. Informace o podzimních kurzech i školičce naleznete na www.rskrouzek.cz. Budeme rádi, když narozeniny Studia Kroužek oslavíte s námi. Jak? Stačí poslat odpověď na narozeninovou otázku na náš e-mail nejpozději do 20.9.2014. Prvních 5 z Vás, kteří odpoví správně, obdrží cenu v podobě jedné hodiny jakéhokoli cvičení pro dospělé zdarma s možností jejího čerpání do 31.10.2014. Narozeninová otázka zní: Kdy bylo Studio Kroužek otevřeno? a) 1.9.2011 b) 30.9.2011 c) 31.10.2011 Na Vaše odpovědi se těšíme na emailové adrese [email protected].

> Otevírací doba

viz. rozvrh na www.rskrouzek.cz

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2-Vinohrady
Ulice: Bruselská 16
Telefon: 734868749
E-mail: [email protected]

> Komentáře