Říjen v Akordu - komedie, kubánská muzika a spousta cvičení | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Říjen v Akordu - komedie, kubánská muzika a spousta cvičení

Foto: LB

> Termín

1.10.2014 - 31.10.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V říjnu se diváci a návštěvníci Akordu mohou těšit hlavně na spoustu humoru. Kdo nezaváhal a koupil si vstupenky včas, dne 11.10./ 19:00 si užije one woman show se Simonou Stašovou - SHIRLEY VALENTINE. Pro děti je na 14. 10. / 10:00 připravena pohádka HONZA NEBOJSA. Agentura Harlekýn rozesměje diváky 16. 10. / 19:00 novou situační komedií V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU, v níž sympatický venkovan Petr NÁROŽNÝ svou nenadálou návštěvou dcery v Paříži rozjede uragán komických situací. Hrají: Jan ŠŤASTNÝ a Simona POSTLEROVÁ. O tom, že herci Královéhradeckého Klicperova divadla opravdu umí, je téměř zbytečné psát. Pozornosti diváků by 21. 10. / 19:00 neměla ujít surrealistická crazy komedie, v níž vše, co režiséra Drábka napadlo, proměnil ve vtip - PODIVNÉ ODPOLEDNE DR. ZVONKA BURKEHO v hlavních rolích s Pavlou Tomicovou a Jiřím Zapletalem. Dalším kusem Klicperáků v Akordu bude 22. 10. / 19:00 ROMeo@JULIE. Notoricky známá tragédie. Avšak Montekové versus Kapuleti? Ne! Černí proti bílým! Obě představení v rámci minipřehlídky inscenací Klicperova divadla Hradec Králové - POT A LESK KLICPEROVSKÉ ALCHYMIE, režie David DRÁBEK. Milovníci legendárního Buena Vista Social Club si přijdou na své 23. 10. / 20:00 na koncertě kubánské hudební skupiny GRUPO COMPAY SEGUNDO, kterou po smrti Compaye Segunda založil se zbývajícími členy jeho kapely Segundův syn Basilio Repilado, zatímco 25. 10. / 20:00 se na prknech Akordu představí ARAKAIN DYMYTRY TOUR - pokračování úspěšného turné předních českých metalových kapel. Za zmínku stojí i SPOLEČENSKÉ AKCE - 2. – 5. 10. - MFF EKOFILM 2014 - projekce, workshopy, besedy, Eko-pohádky, komponované programy - www.ekofilm.cz, vstup zdarma a 31. 10. / 18:00 - 8. ročník VZDUŠNÉ SÍLY OSTRAVĚ - Vojenský umělecký soubor ONDRÁŠ: Živá kronika U příležitosti Dne vzniku samostatného Československého státu. Pod záštitou velitele vzdušných sil AČR, primátora města Ostravy, starosty městského obvodu Ostrava-Jih a starosty městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Akord v nové sezóně přichází s nepřeberným množstvím nových kurzů a lekcí pro veřejnost za příznivé ceny. Připraveny jsou novinky jako dramatický kroužek pro děti, divadelní improvizační kurz pro mládež a dospělé ODVAZ, dětské kroužky aerobiku či tancem do pohádky či kruzy pro dospělé - kalanetika, flowin, zumba, cvičení dle Mosheho Feldenkraise, 4 druhy jógy, jedinečný pravidelný workshop AcroYogy v Ostravě, step, relaxační cvičení a mnoho dalšího. Cvičíme ráno, dopoledne i odpoledne, maminky i děti ve stejný čas, všechny věkové kategorie. Na výběr je též z lekcí angličtiny, italštiny, španělštiny, francouzštiny. Lekce již od 55 Kč, možnost využití příspěvku na cvičení od zdravotních pojišťoven nebo platbu poukázkami Sodexo, Ticket Benefits a Cheque Déjeuner. Více informací na tel: 596 762 511, v recepci DK AKORD nebo na www.dk-akord.cz.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava-Zábřeh
Ulice: nám. SNP 1
Telefon: 725 059 550
E-mail: [email protected]

> Komentáře