Ostrov objevů - ukázková hodina | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ostrov objevů - ukázková hodina

> Termín

24.09.2014

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Ukázkové hodiny ZDARMA před podzimním semestrem 2014 proběhnou v mateřských centrech v průběhu září 2014. Registrovat na ukázkovou hodinu se můžete již teď. Ostrov objevů je unikátní program pro děti, který si na základě různorodých multismyslových aktivit klade za cíl stimulovat správný vývoj mozku dítěte. Zdravý a přirozený vývoj je jako pletení sítě. Čím větší a hustší síť nervových spojů upleteme, tím více informací do ní zachytíme. Naše kurzy vychází z poznatků, že učení něčeho nového probíhá prostřednictvím všech smyslů. Učení s využitím všech pěti smyslů není jen užitečné, ale může pro dítě představovat i velkou radost. Důležité je především upoutat pozornost dítěte na to, čeho si běžně nevšimne - co běžně nevidí, neslyší, necítí…, protože se soustředí samo na sebe a nezajímá se spontánně o to, co jej bezprostředně běžně obklopuje. Rodiče by proto během prvních let života dítěte měli mít na paměti, že rozvíjení smyslů je stejně důležité jako vývoj tělesný nebo intelektový. A jak to všechno začalo? Impulsem nám byly naše dvě malé 2-leté holčičky, které jsme chtěly dále rozvíjet. Zjistily jsme, že ačkoli je ve světě kladen na rozvoj dětí ve věku 1-3 roky velký důraz, a existuje celá řada studií a kurzů, v České republice jsme nic podobného nenašly. A proto jsme my dvě, Mgr. Hofmannová a MUDr. Ludvíková, založily tento projekt. Kurzy Ostrova objevů pak probíhají od začátku roku 2010.

> Otevírací doba

9:30, 10:30, 15:30, 16:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: Centrum Londýnská 30
Telefon: 608 222 524 (10-16 hod)
E-mail: [email protected]

> Komentáře