Zimní radovánky s dinosaury | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní radovánky s dinosaury

> Termín

08.02.2015 - 14.02.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pojeďte si s námi užít zimní dny do krásné zasněžené přírody nedaleko Brna. Čeká Vás jako již tradičně plavání dvakrát denně v bazénku se slanou vodou, lyžování v Olešnici, cvičení pro děti, pestrý program, výtvarka a každý večer hraný večerníček. Dále se dozvíte něco o aromaterapii a naučíte se masírovat vaše dítě. Pobyt je vhodný už pro děti od 8 měsíců do 12-ti let a je ideální i pro rodiny s různě starými dětmi. Pojeďte s námi a prožijte nezapomenutelné chvíle s Vašimi nejbližšími! Lekce plavání v bazénku (12 x 6m) se slanou vodou přímo v hotelu, teplota vody 30°C. Má blahodárné účinky na lidský organismus, podporuje otužování a posiluje imunitu nejen dětí, ale i dospělých. Na pobytu se mohou děti těšit na plavání s rodiči dvakrát denně. Jednotlivé lekce jsou připraveny velmi pečlivě, aby děti za týden udělaly velké pokroky, jak v plavání, tak i v potápění. Vše je ale hravou formou, která je pro děti právě tou nejefektivnější. Dinosauři Emílek, Bohoušek a Kristýnka nás budou provázet celým pobytema děti s nimi prožijí nejrůznější dobrodružství. Zjistíme, jak se vylíhnul Bohoušek, jak se učili slušnému chování, i jak si dinosauři hráli, a že je velká paráda mít za kamaráda dinosaura. Také nás naučí nové písničky. Každý večer jim tito kamarádi zahrají pohádku na dobrou noc a někteří odvážlivci z řad diváků si budou moci ve večerníčku i zahrát.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Plaváčci, tř. Generála Píky

> Komentáře