Vstup pro děti do Aquapalace za 1,- | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vstup pro děti do Aquapalace za 1,-

> Termín

30.1.2015 - 31.3.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Očekávaná akce je opět tady. Pro děti a rodiče jsme připravili na období jarních prázdnin skvělou nabídku. Děti do 150 cm výšky mají vstup do Vodního světa pouze za 1 Kč. Podmínkou akce je vstup dítěte do 150 cm výšky do areálu Vodního světa pouze v doprovodu dospělé osoby platící plné vstupné na pokladnách Aquapalace. Na jednoho dospělého platící plné vstupné může jít jedno dítě do 150 cm výšky za 1 Kč. Délka pobytu dítěte je závislá na době vstupenky zakoupené platící dospělou osobou. Po překročení doby zakoupené vstupenky se účtuje překročená doba po minutách dle platného ceníku. Děti nad 150 cm výšky platí studentské vstupné. Děti do 12 let mají přístup do areálu Vodního a saunového světa pouze v doprovodu a pod kontrolou osoby starší 18ti let. Akce se vztahuje na všední dny i víkendy. Tuto akční nabídku nelze sčítat s dalšími slevami a akčními nabídkami. Pro děti zde také připravili na každý den zajímavé a zábavné akce.

> Otevírací doba

10:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Čestlice
Ulice: Pražská

> Komentáře