Vezměte děti za samé jedničky plavat a cvičit! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vezměte děti za samé jedničky plavat a cvičit!

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

8.2.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vezměte děti za samé jedničky plavat a cvičit! Pyšní se vaše děti samými jedničkami? Vezměte je 8. února 2015 za odměnu na zábavné plavání a cvičení do Baby Clubu Juklík na Praze 5. V bazénu vás čeká teploučká voda, spousta zábavných pomůcek a jedničkáři, jejich rodiče i sourozenci, mají vstup do bazénu i tělocvičny zdarma. Ve speciální moderní tělocvičně Monkey´s Gym, navržené jen pro děti, si můžete zacvičit a vyzkoušet všechno sportovní nářadí a náčiní. Společně si ještě můžete odpočinout ve skvěle vybavené herně a u dobrého kafe. Pro všechny děti a jejich trpělivé rodiče připravili v Juklíku od 15 do 18 hodin volné hodinové plavání – kdo se prokáže samými jedničkami, ten s rodiči i sourozenci plave zdarma! Na neorganizované lekci vám budou k dispozici všechny hračky a pomůcky, které se používají při pravidelné výuce. Po koupání si mohou odpočinout v prostorné a dobře vybavené herně, zatímco vy si vychutnáte dobrou kávu. Před plaváním nebo po plavání můžete své sportovní odpoledne zpestřit cvičením v Monkey's Gym. Od 15 do 18 hodin tady otevře své dveře totiž také speciální tělocvična pro děti Monkey's Gym a děti si budou moci s vaší asistencí vyzkoušet spoustu zábavného cvičícího nářadí. Prostor je ušit zcela na míru dětem a cvičí a baví se v ní jen ty, dospělým není určena, ale líbit se určitě bude i rodičům. Kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, zábavné barevné a měkké cvičební prvky nebo horolezecká stěna byly navrženy speciálně pro malé sportovce. Celé prostředí je pozitivní a nesoutěživé, aby děti pohyb bavil. Počet míst je omezen, rezervace na plavání je proto nezbytná! Volné hodinové plavání si rezervujte na telefonním čísle 251 610 441, vstup do tělocvičny je možný bez předchozí rezervace. Adresa: Baby Club Juklík a Monkey´s Gym, U Jezera 34, Praha 5, www.juklik.cz

> Otevírací doba

15:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: U Jezera 34
Telefon: + 420 251 610 441
E-mail: [email protected]

> Komentáře