Pašeráckej vejkend v Rokytnici nad Jizerou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pašeráckej vejkend v Rokytnici nad Jizerou

> Termín

20.2.2015 - 21.2.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte se vrátit do dávných dob a pozdravte se s přáteli u pravé Krkonošské zabíjačky, jitrničky či voňavého ovárku. Tak jako každou zimu, tak i během únorového pátku nás přijdou pozdravit na Dolní náměstí pašeráci s lyžníky. Během čekání na páteční pozdní odpoledne, kdy k nám zavítá Krakonoš, si prohlídneme tradiční řemesla a své milé můžeme obdarovat regionálními výrobky. Doprovodný program zpestří živá hudba, divadélko pro děti a poudačka. Po příchodu pána hor bude následovat hromadný odchod Krakonoše, pašeráků a lyžníků na Studenov. Zde - pod dohledem pana řídícího – se pašeráci a lyžníci rozcvičí, aby nám ukázali svůj poutavý sjezd se zapálenými loučemi a následnými skoky z můstku. Tuto část masopustu pořádá místní Horská služba. Sobotní program Pašeráckého vejkendu bude stejně jako v předchozích letech na bedrech Skiareálu Horní Domky. V sobotu proběhne tradiční putování po boudách a soutěže pro děti. Dále módní přehlídka - soutěž o nejlepší dobové oblečení u restaurace Kokrháč. Novinkou jsou závody na bobech Zipfy pro děti i dospělé na speciální trati u restaurace Kokrháč. Program víkendové akce: Pátek 20. února 2015 DOLNÍ NÁMĚSTÍ: PAŠERÁCKEJ JARMARK 10:00 Zahájení Pašeráckýho vejkendu Prodej místních a regionálních výrobků Vepřové hody (jitrnice, jelítka, ovar, tlačenka, zabijačkový guláš, prdelačka a sulc) 10:30 Divadelní soubor KOZLÍK odehraje loutkovou pohádku „Jak šel kozlík do světa“ 11:30 Rocková kapela Vacancy 12:30 ZPĚVÁČCI ze ZUŠ z Jablonce nad Jizerou 13:00 Pěvecké DUO – NIKITA & ONDRA 14:30 Divadelní soubor KOZLÍK odehraje loutkovou pohádku „O pyšné čarodějnici“ 15:30 Rocková kapela Vacancy 16:00 – 16:30 Příchod Krakonoše. Přivítání pašeráků a pašeraček na Dolním náměstí 16:30 – 17:00 Odchod průvodu na Studenov Občerstvení zajišťuje SDH Rokytnice nad Jizerou a řezníkovy speciality. Malování na obličej. SKIAREÁL STUDENOV 16:30 – 17:30 Hry a soutěže s Horskou službou 17:30 Příchod pašeráků z Dolního náměstí, rozcvička pod vedením pana řídícího 18:00 – 18:30 Výjezd na kopec a ohňová show 18:30 – 19:00 Sjezd pašeráků 19:00 Ohňostroj a volná zábava na sněhu Občerstvení zajišťuje Horská služba Rokytnice nad Jizerou. Po dobu doprovodného programu hudba zajištěna. Sobota 21. února 2015 SKIAREÁL HORNÍ DOMKY 9:00 – 9:45 Přivítání lyžníků na dolní stanici Lanové dráhy Horní Domky (celodenní permanentka za 100,- Kč pro účastníky v dobovém oblečení) 10:00 – 11:00 Sraz lyžníků u restaurace Kokrháč 11:00 – 16:00 Termácení Pašeráků po sjezdovkách a boudách ve skiareálu Horní Domky Doprovodný program V průběhu dne bude od 9:00 probíhat bezplatné půjčování telemarkového vybavení včetně výuky.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Rokytnice nad JIzerou

> Komentáře