Sportovní odpoledne v Harfě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sportovní odpoledne v Harfě

> Termín

14.3.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

GALERIE HARFA ZVE VŠECHNY MALÉ I VELKÉ SPORTOVCE NA ODPOLEDNE PLNÉ ZÁBAVY. TENIS, MINIGOLF, BĚŽECKÉ TRÉNINKY ČI SKOKY DO DÁLKY, NA TO VŠE SE MŮŽETE TĚŠIT. AKCE SE KONÁ 14. BŘEZNA 2015 OD 14 DO 18 HODIN. VSTUP JE ZDARMA. Sobota 14. března 2015 bude patřit sportu a zábavě. Tělocvična Monkey´s Gym přichystala pro děti po celé Galerii Harfa sportovní stanoviště, kde si pod dohledem instruktorů projdou různé sportovní dovednosti a vyzkouší například běh, tenis nebo minigolf. Na konci na všechny účastníky čeká sladká odměna v podobě zmrzliny GRYCAN. Startuje se přímo v Monkey´s Gym s prvními dvěma stanovišti. Další najdou děti rozmístěné v prostorách Galerie Harfa, kde budou za asistence maskota opičky Loly sbírat razítka za splnění sportovních úkolů. Čekají je aktivity jako mini-tenis, dovednosti s míčkem, běžecký trénink, cvičení na gymnastickém nářadí, skákání do dálky, v pytli či přes překážky a minigolf. Na závěr veškerého sportovního zápolení si vychutnají sladkou odměnu v podobě zmrzliny. Do sportovního boje je možné se zapojit během celého odpoledne od 14 do 18 hodin. Vstup je zdarma a není nutné se předem registrovat. Akce probíhá za podpory dětského tenisového klubu na Štvanici. Přijďte si zacvičit a pobavit se.

> Otevírací doba

od 14:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská, Galerie Harfa - Monkey´s gym

> Komentáře