Atletika pro děti aneb běhej, skákej, házej rád v Harfě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Atletika pro děti aneb běhej, skákej, házej rád v Harfě

> Termín

5.3.2015 - 8.3.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

DOPROVODNÝ PROGRAM ATLETIKY PRO DĚTI NAJDETE PO VŠECHNY ČTYŘI DNY ŠAMPIONÁTU OD 5. DO 8. BŘEZNA 2015 V PŘÍZEMÍ OBCHODNÍHO CENTRA HARFA. VŠE SE BUDE ODEHRÁVAT PŘED PRODEJNOU H&M. Ve čtvrtek 5. března se na všechny příznivce atletiky těšíme od 12 do 19 hodin, ve třech zbývajících dnech pak vždy od 10 do 19 hodin. Pro děti budou připraveny čtyři atletické disciplíny: skok daleký z místa, hod pěnovým oštěpem, běh přes překážky a skok vysoký. Po jejich zdolání dostanou drobné odměny od partnerů mistrovství a pěknou samolepku maskota šampionátu - Krtečka. S ním se děti budou moci také vyfotografovat. Patron šampionátu bude mít ale spoustu povinností i přímo v dějišti atletických klání, v O2 Areně, takže bude na stanovišti Atletiky pro děti sice denně, ovšem jen v určitých hodinách. V první den šampionátu, 5. března, bude od 13 do 16 hodin vydávat lístky oddílům, které je získaly v soutěži Atletíme k HME. V následujících třech dnech bude v Galerii Harfa k dispozici i veřejnosti, a to podle následujícího harmonogramu: pátek – 14:00 až 15:30; sobota – 13:00 až 15:30; neděle – 10:00 až 11:30, 13:00 až 14:00 a 18:00 až 19:00. Návštěvníci doprovodného programu si budou moci prohlédnout také zajímavou výstavu dobových fotografií a artefaktů, které jim přiblíží řadu zajímavostí z historie české atletiky. Výstava je situována hned za vchodem směřujícím k O2 Areně.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská, Galerie Harfa

> Komentáře