Velikonoční terapeutický pobyt | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoční terapeutický pobyt

Foto: Ludmila Leinweberová

> Termín

2.4.2015 - 5.4.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

VELIKONOČNÍ TERAPEUTICKÝ POBYT! VELIKONOCE S KAMARÁDSTVÍM S KREATIVITOU S KONÍKY S KERAMIKOU Pojeďte s námi na velikonoční terapeutický pobyt Vypravte se s námi na čtyři dny do Letonic. Ubytování v přírodě nám umožní být celý den venku. Zažijete horu dobrodružství a odvezete si nezapomenutelné zážitky! Těšit se můžete na jízdu na konících, velikonoční tvoření z keramiky a farmu zvířátek. Programem dne prolínají speciálně pedagogické a terapeutické aktivity, které směřují k podpoře oslabených oblastí. Pobyt má integrační charakter a umožňuje dětem se specifickými problémy zažít pohodový prázdninový čas. Budeme se věnovat rozvoji sociálních vztahů a komunikačním dovednostem. Dětem se věnují specialisté, kteří zohledňují individuální potřeby dětí. Můžeme zajistit bezlepkovou dietu. Počet ve skupince je omezen na 10 dětí. Cena zahrnuje: Jízdu na koních, keramiku, cestovné, ubytování, stravu 5x denně. Termín: 2. - 5. 4. 2015 čtvrtek až neděle Cena: 2 500,- Kč Kontakt: Mgr. Milada Smutná, mob. 604 664 599 e-mail: [email protected] www.neuroprogress.cz

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Obilní trh 11
Telefon: 604 664 599
E-mail: [email protected]

> Komentáře