Nominační závod v aerobiku láká na skvělou atmosféru! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nominační závod v aerobiku láká na skvělou atmosféru!

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

11.4.2015 - 12.4.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nominační závod v aerobiku láká na skvělou atmosféru! Chcete zažít něco netradičního? Co byste řekli skvělé hudbě, vytrénovaným tělům, nevídaným téměř až akrobatickým kouskům a především unikátní atmosféře? To vše můžete vidět a zažít na nominačním závodě ve sportovním aerobiku, kterého se 11. – 12. dubna 2015 v Brně zúčastní na 700 závodnic a závodníků z celé ČR. Tři nejlepší jednotlivci či týmy se pak vydají v květnu na Mistrovství Evropy do Holandska! Brno: 11. – 12. 4. 2015, 2. nominační závod Atmosféra tady bude skvělá, protože se bude uzavírat konečná nominace na květnové mistrovství Evropy, které proběhne v nizozemském Dordrechtu. Předvedou se ti nejlepší závodníci věkových kategorií 11 až 13, 14 až 16 a 17 a více let ve sportovním aerobiku, fitness aerobiku a fitness stepu. V každé z kategorií budou nominováni tři nejlepší závodníci či týmy. Do nominačních bojů tak zasáhne kompletní národní aerobiková elita včetně úspěšných medailistů z minulých mistrovských klání. Největší souboje o postupová místa jsou tradičně očekávány ve všech věkových kategoriích individuálních sestav žen. Na letošních nominačních závodech již nestartuje Tamara Jiříková, která po loňském MS ukončila závodní kariéru, mezi horké favoritky naopak patří Kristýna Zahradníčková. Do soutěže zasáhnou i závodníci v kategorii 8 až 10 let, kteří sice nemají nominační závody, protože pro ně se mezinárodní soutěže nevypisují, ale i tato podívaná bude jistě stát za to. Časové harmonogramy a další informace najdete zde: http://fisaf.cz/kalendar-zavodu/kalendar-zavodu-aerobik-2015/ ČESKÝ SVAZ AEROBIKU A FITNESS FISAF.cz Ohradské náměstí 1628/7a 155 00 Praha 5 Tel: +420 604 360 571 (8 - 16 hod.) E-mail: [email protected] www.FISAF.cz Místo konání soutěže: Univerzitní kampus Bohunice Kamenice 753/5 625 00 Brno-Bohunice

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Brno
Ulice: Kamenice 753/5
Telefon: +420 604 360 571
E-mail: [email protected]

> Komentáře