EXPEDICE COLORADO - Letní vodácký putovní tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

EXPEDICE COLORADO - Letní vodácký putovní tábor

Foto: CK HROCH s. r. o.

> Termín

12.7.2015 - 18.7.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Expedic e Colorado je naším novým táborem připraveným na letošní sezónu, putovní vodácký tábor se koná na řece Ohři, konkrétně v úseku od Lokte po Pernštejna v nejkrásnějších částech horního a středního toku. Děj tábora se inspiruje dobami objevování neznámých končin a sjíždění neprobádaných řek. Snažíme se o to, aby si děti užili v maximální míře dobrodružství spojeného se sjížděním řeky, spaním ve stanu, osvojí si techniku rozdělávání ohně, jenu noc si také postavíme „nouzové přístřešky“ naučí se rozdělávat oheň, vařit bez nádobí a podobně. Během Tábora se také odehrává celotáborová „prospektorská hra“ děti si v jejím průběhu užijí dobrodružství a spoustu zábavy, večer pak děti čekají táboráky, stezka odvahy a další programy. Program tábora se odehrává vždy zhruba polovinu dne na řece a zbytek dne tvoří program plný her, úkolů a zábavy, ty se odehrávají jak po doplutí do cíle etapy, tak i během dne. Termín: 12. – 18. 7. 2015 Tábor je určen větším dětem a mládeži od sedmi let do osmnácti. Maximální kapacita Tábora je 25 osob, ta je důležitá pro udržení vysoké úrovně bezpečí a také pro optimální průběh programu tábora, samozřejmostí jsou instruktoři s platnou licencí instruktor vodní turistiky, akreditované MŠMT, samozřejmě se jedná o nadšené vodáky a „velké hravé děti“. Řeku budeme splouvat na nafukovacích raftových člunech Gumotex Colorado a k dispozici jsou i kanoe pro zkušenější vodáky. Budeme velmi rádi, když v dětech zbudíme zájem o přírodu, vodáctví a dobrodružství, starší děti s námi mohou pokračovat i jako praktikanti a v případě zájmu i časem jako instruktoři.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Pařížská 5
Telefon: 602 29 58 18
E-mail: [email protected]

> Komentáře