Dobijte El-Capitan - Horolezecký letní tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dobijte El-Capitan - Horolezecký letní tábor

Foto: CK HROCH s. r. o.

> Termín

9.8.2015 - 16.8.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Horolezecký letní tábor Chtějí Vaše děti lézt nebo už lezou? Pošlete je s námi na adrenalinový horolezecký tábor, kde budou mít šanci zdolat nejvyšší stěnu Yosemitského parku. Horolezecký tábor Dobijte El-Capitan se odehrává v krásném prostředí Českosaského Švýcarska, ve skalním města Tisá a jeho okolí. Děti se můžou těšit na vysoké lanové překážky, lezení na pískovcových skalách, vyrábění keramiky a její přírodní vypalování, táboráky a další, velmi atraktivní je „objevování“ nepříliš známých pískovcových jeskyní. Jako dárek obdrží každé děcko čelovku. Termín: 9.8. - 16.8. 2015 Tábor je určen pro horolezce od 6 do 18 let. Zažijí při něm spoustu nevšedních zážitků-lezení, slaňování, speleologie, zajímavé výlety, nízké i vysoké lanové překážky, výroba keramiky a její přírodní vypalování. Čeká je poutavá celotáborová hra o zajímavé ceny, aquapark, spousta zajímavých neotřelých her, koupání v blízkém rybníku, závěrečná diskotéka, táborák i noční bojové hry pro odvážlivce. Každé děcko obdrží pamětní certifikát o absolvování tábora a rodiče také přístup ke stažení alba s digitálními fotografiemi, na nichž bude zachycen průběh tohoto tábora Ubytovaní budeme v kempu Ostrov u Tisé, ležícím v překrásném prostředí pískovcových skal, které nám poskytují rozmanité prostředí pro spoustu zajímavých her. Ubytování v 4 lůžkových chatkách nebo stanech, dle volby. Strava 5x denně + zajištěný pitný režim po celý den. Program zajišťují zkušení instruktoři s platnými licencemi. Cena: 4 290,- Kč v chatkách nebo 3990,-- Kč ve stanech. V ceně: Ubytování, strava 5x denně, pitný režim po celý den, licencovaní instruktoři, celodenní dohled na Vaše děti, zapůjčení lezeckého vybavení, nízké i vysoké lanové překážky několikrát během tábora, Aquapark, zajímavé výlety, keramika, zapůjčení raftů, ceny a další. Cena neobsahuje: Dopravu, pojištění dětí Doprava zajištěná z Karlových Varů a Ústí nad Labem Hore zdar!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Pařížská 5
Telefon: 602295818
E-mail: [email protected]

> Komentáře