Letní sportovní a adrenalinový tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní sportovní a adrenalinový tábor

Foto: CK HROCH s. r. o.

> Termín

16.8.2015 - 22.8.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Sport a adrenalin jsou jasnými znaky tohoto tábora, Pošlete svoje děti na sportovní tábor, kde se popere o to - Kdo přežije! Už řadu let pořádáme kurzy přežití, sportovní a adrenalinové kurzy, toto nás před lety přivedlo na myšlenku připravit dětský letní sportovní a adrenalinový tábor s celotáborovou hrou "Kdo přežije". Děti si během tábora vyzkouší dobrodružné sporty, jako je sjíždění řeky na nafukovacím raftovém člunu, skalní lezní, lanové přemostění skalních roklí, nebo třeba lanové překážky. Tyto sporty jsou doplněny zábavnými hrami. Tábor pořádáme v krásném prostředí Českosaského Švýcarska a Krušných hor v obci Telnice, kde budou děti ubytovány v turistické chatě. V okolí chaty je několik starých pískovcových lomů, které poskytují živnou půdu našim aktivitám, nedaleko je také skalní město Tisá Termín 16.8 - 22.8. 2015 Sportovní a adrenalinový letní tábor je určen pro děti od 6 do 18 let. Zažijí při něm spoustu nevšedních zážitků - lezení, slaňování, speleologie, skákací boty, zajímavé výlety, nízké i vysoké lanové překážky, jízdu na raftech, navštíví farmu (koně, ovce, lamy). Děti čeká poutavá celotáborová hra o zajímavé ceny, spousta zajímavých neotřelých her, závěrečná diskotéka, táborák i noční bojové hry pro odvážlivce. Děti jsou rozděleny do jednotlivých kmenů, ve kterých soutěží o imunity a celkové vítězství. Každé děcko obdrží pamětní certifikát o absolvování tábora a rodiče také přístup ke stažení alba s digitálními fotografiemi, na nichž bude zachycen průběh tohoto tábora Ubytovaní budou v turistické chatě U Vleku v Telnici, ležící v překrásném prostředí Krušných hor, které nám poskytují rozmanité prostředí pro spoustu zajímavých her. Ubytování v 4-5 lůžkových pokojích. Strava 5x denně + zajištěný pitný režim po celý den. Program zajišťují zkušení instruktoři s platnými licencemi, pod dohledem člena horské služby Harrachov.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Pařížská 5
Telefon: 602295818
E-mail: [email protected]

> Komentáře